Чарівний макіяж в рожевих тонах



Правильно підібраний рожевий – чарівний колір в трендовом макіяжі. Макіяж в рожевих відтінках освіжає і дає можливість виглядати набагато яскравіше навіть дуже тьмяною і блідою шкірі. І нехай кричущі кольори не лякають Вас, оскільки на шкірі вони виглядають ніжно і природно.

Деякі жінки вирішуються наносити на очі тіні рожевої палітри. Нічого дивного в цьому немає, адже якщо виконати неправильно макіяж, то очі будуть виглядати заплаканими. Для того щоб запобігти такий ефект, потрібно дотримуватися кількох елементарних правил.

У першу чергу потрібно пам'ятати, що рожеві тіні можна наносити лише на верхні повіки. Якщо підкреслити ними нижні повіки, то очі будуть виглядати так, як ніби Ви плакали кілька годин або у Вас жахлива алергія. Крім того, рожеві тіні не будуть виглядати занадто помітно, якщо на повіку попередньо нанести мерехтливі або матові білі тіні.

А ось нижні повіки візажисти радять підкреслювати сріблястими тінями або ж сріблястим олівцем для очей. Щоб надати виразності погляду, необхідно по лінії росту верхніх вій провести тоненьку чорну стрілку. Після цього слід обов'язково покрити нижні і верхні вії чорною тушшю.

Рожеві тіні чудово підходять зеленооким жінкам. Тому якщо природа подарувала Вам зелені очі, то обов'язково включите в косметичку тіні рожевого кольори.

При нанесенні рожевого макіяжу можна поєднувати тіні декількох відтінків рожевого. Як і в звичайному макіяжі, найсвітліший відтінок тіней необхідно наносити під брови і на внутрішні куточки очей, а ось більш темними відтінками потрібно підкреслити складочку на верхньому столітті. Щоб додати погляду відкритості, рекомендується підвести білим олівцем внутрішню сторону нижніх повік.

Багато жінок дуже часто забувають про один із самих основних предметів декоративної косметики – румянах. І абсолютно марно. рум'яна миттєво освіжають обличчя, надають йому відпочив, свіжий і сяючий вигляд. Необхідно лише знати, як правильно підбирати рум'яна.

Для рожевого макіяжу чудово підходять компактні рум'яна, які випускаються у вигляді спресованого блоку або кульок. Такі рум'яна надають матовість шкірі. Наносити їх потрібно тільки після нанесення пудри. Компактні рум'яна особливо підходять власницям жирної та комбінованої шкіри. Пам'ятайте, що пензлики, що додаються з рум'янами, часто дуже маленькі і плоскі, тому постарайтеся придбати широкий пензлик.

Власницям сухої шкіри найкраще вибрати кремоподібні рум'яна, оскільки в їх склад входить віск, ланолін і лецитин. Ці компоненти запобігають лущення і чудово пом'якшують суху шкіру.

Підбираючи відтінок рум'ян необхідно звернути увагу на природний колір шкіри і волосся. Для світлої шкіри чудово підходять прохолодні відтінки рожевого і пурпурно-рожевого, а для засмаглою шкіри – темніші відтінки рум'ян: мідний і кораловий кольору. Дівчатам з рудим волоссям візажисти рекомендують наносити рум'яна з домішкою жовтого або оранжевого пігменту. А гамма бежево-рожевих відтінків рум'ян підходить майже всім представницям прекрасної статі.

І, звичайно ж, макіяж в рожевих відтінках буде виклядеть незавершене, якщо не нафарбувати губи помадою. Відтінки помади можна умовно розділити на два основних типи: яскраві і природні.

Яскравий відтінки виглядають на губах досить холодно, а ось помада природного кольору підходить дівчатам з будь-яким кольором шкіри і волосся. Стилісти рекомендують користуватися яскравою помадою тільки шатенкам або блондинкам з майже прозорою шкірою. Помаду цілком можна замінити блиском для губ, так як він підходить всім жінкам. Якщо рожеву помаду покрити безбарвним блиском, то губи стануть більш сексуальними і пухкими.

Щоб макіяж губ був дуже стійким, потрібно перед нанесенням помади обвести губи рожевим або білим олівцем. Далі необхідно нанести легким шаром помаду, потім промокнути її серветкою і потім злегка припудрити. Потім знову слід нанести помаду – це дозволить їй триматися на губах набагато довше. А щоб губи виглядали більш спокусливо, необхідно нанести краплю блиску по центру нижньої губи.

Тепер, знаючи головні секрети рожевого, Ви зможете з упевненістю створити модний макіяж в рожевих відтінках.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua