Escale a Parati - дихання раю від Christian Dior (Крістіан Діор)

< br />Парфумери будинку Christian Dior (Крістіан Діор) поставили перед собою мету створити легку, вільну і надихаючу композицію. Вони по крихтах збирали справжній ароматний пейзаж стародавнього містечка Параті, який розташований неподалік від Ріо-де-Жанейро. Парфумерна «зупинка в Параті», або ж Escale a Parati, призначена для втомлених від міської суєти і робочих буднів мешканкам ХХI століття. Escale a Parati дарує заряд бадьорості і свіжості, насичує невидимою енергією, занурює в атмосферу невимушеності, легкості і заразливого веселощів.

Парфуми Escale a Parati вийшов в рамках круїзного квартету, який вже знайомий цінителькам витончених ароматів по попереднім вражаючим композиціям. Енергетика парфуму по-справжньому заряджає, адже він був створений на честь запального міста Параті. Потрібно тільки відчути свіжі дихання незабутнього аромату, щоб спалахнути духом екзотики і надихнутися ідеєю незвичайного пригоди. Сам парфум Escale a Parati є запаморочливе пригода, бо він буде грати на найтонших струнах душі своєї власниці. Дивно й те, що в самобутніх нотах букета переплелися впізнавані нотки, але їх поєднання здається надзвичайно тягне та незвичайним.

Ароматна композиція Escale a Parati від Christian Dior наповнить свою щасливу власницю природним магнетизмом і енергією.

Чудова звучання ароматної композиції відкривається цитрусовим сплеском петтітгрейна з легкою гіркуватістю апельсина, які оточені хмарою м'ятною прохолоди. Повітряне серце Escale a Parati пахне акордами теплого рожевого дерева, сплетеного зі зрілою солодкуватість червоних ягід. Привабливий шлейф ароматної композиції дарує ясність почуттів і думок за допомогою бобів тонка і елегантних деревних ноток.

Мелодія аромату Escale a Parati здається воістину неземної. кожна жінка зможе відчувати досить довго свіжий подих парфуму, оскільки чудовий шлейф аромату продовжує радість від насолоди аромату.

Знаменитий будинок моди Christian Dior не дарма представив парфуми Escale A Parati як справжній шедевр, тому що у Вас навряд чи вийде знайти аромат зі схожим звучанням. Чудову парфумерну композицію можна використовувати щодня для підняття настрою або для завершення феєричного образу напередодні свят.

Escale A Parati в своєму елегантному довгастому флакончике з хитромудрим тисненням і сріблястою кришечкою чудово відображає стиль круїзної колекції Christian Dior.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua