Сміливий і модний вечірній макіяж для блондинок



Натуральні блондинки привертають до себе оточуючих своєю усміхнені і добротою. Світле волосся надають блондинкам повітряний легкий образ. Сильна стать також в захваті від світловолосих красунь, що доводять опитування соціологів – майже 40% чоловіків віддають перевагу саме цьому типу зовнішності жінок.

Збираючись на вечірку або урочистий захід, кожна блондинка намагається створити неперевершений образ для того, щоб не залишитися непоміченою і домогтися симпатії оточуючих. Вечірня сукня, зачіска – все повинно бути в гармонії між собою і виділяти серед натовпу жінку.

Суттєву роль в створенні вечірнього яскравого образу блондинки виконує оригінальний і вміло створений макіяж. Блондинкам при створенні неповторного вечірнього макіяжу не варто боятися експериментувати з кольорами. І їм не потрібно думати, що вони будуть виглядати зухвало і вульгарно, використовуючи в мейк-апі яскраві кольори. Просто потрібно дотримуватися балансу – яскравою косметикою виділяти або очі, або губи.

Які ж відтінки необхідно підбирати білявим красуням для створення вечірнього макіяжу? В першу чергу блондинкам потрібно звернути увагу на колір шкіри.

Блондинки зі світлою шкірою можуть сміливо вибирати декоративну косметику теплих і холодних відтінків. Але в макіяжі очей краще використовувати холодні відтінки тіней: синій, блакитний, металік, сірий, холодний рожевий і фіолетовий. У макіяжі губ светлокожим блондинкам рекомендується використовувати помаду світло-малинового, світло-бузкового і червоно-коричневого відтінку. Також жінки цього типу зовнішності можуть дозволити собі помаду червоного кольору будь-якого ступеня яскравості.

Якщо Ви блондинка з золотистим відтінком шкіри, то в макіяжі можна використовувати холодні відтінки: бузковий, блідо-рожевий і блакитний. Відмінним варіантом для смаглявих блондинок є золотисті тіні і коричнева туш для вій. Ідеальним кольором помади для таких блондинок є бежева помада. Якщо ж Ви бажаєте виділити губи червоною помадою, то «вбийте» її тонким шаром подушечками пальців. Також блондинки зі смаглявою шкірою можуть сміливо використовувати помаду червоно-коричневого відтінку.

При нанесенні вечірнього макіяжу дуже важливо правильно підготувати шкіру обличчя, оскільки від цього залежить його стійкість і якість. Вечірній макіяж слід створювати з урахуванням штучного освітлення – тому тональний крем можна спокійно наносити більш щільним шаром. Також обов'язково потрібно вирівняти за допомогою консіллер тон шкіри в області навколо очей. Тональну основу слід закріпити пудрою. Для вечірнього мейк-апу рекомендується використовувати пудру з легким мерехтінням для того, щоб уникнути ефекту матової шкіри.

Блондинкам в вечірньому макіяжі брови можна намалювати більш насиченими, підкресливши їх тінями або олівцем, створюючи при цьому рівний вигин.

У вечірньому макіяжі очей для блондинок повинні переважати насичені кольори тіней. Тому рекомендується використовувати вологий метод нанесення тіней, максимально розкриває їх колір. Насиченість тіней безпосередньо залежить від ступеня їх зволоженості. Для цього потрібно просто зволожити кисть при нанесенні тіней.

Дуже часто блондинки підбирають тіні одного кольору з відтінком своїх очей, скажімо блакитні тіні до блакитних очей. Проте, стилісти рекомендують відійти від такого стандарту і зробити блондинкам яскравіший і зухвалий вечірній макіяж. Спробуйте пограти на контрастах. Для цього слід використовувати протилежні кольори тіней, наприклад, для блакитних очей підберіть коричневі, мідні або золотисті тіні. З таким макіяжем очі будуть неймовірно яскравими і виразними. Для оригінального вечірнього макіяжу рекомендується використовувати три відтінки тіней, які гармоніюють між собою.

Вії потрібно ретельно фарбувати від коренів до кінчиків, при цьому виділяючи більш інтенсивним шаром у зовнішній частині ока. Можна сміливо наклеїти кілька війок у зовнішніх кутів очей.

При макіяжі губ використовуйте самі насичені і сміливі відтінки помади, змішуючи їх з блиском для губ. Якщо ж в макіяжі Ви використовуєте помаду світлого відтінку, то контур губ зробіть більш чітким.

Прислухайтеся до наших рекомендацій – і у Вас вийде сміливий і модний вечірній макіяж для блондинок.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua