Butterfly Dreams - весняна колекція макіяжу від Artdeco (Артдеко)

Відомий косметичний бренд Artdeco (Артдеко) зустрів новий сезон презентацією нової колекції макіяжу Butterfly Dreams, що оспівує оду весняної легкості. Нова колекція Butterfly Dreams від Artdeco сезону весна-літо 2013 включає в себе все найнеобхідніше і краще для створення дивовижного весняного образу.

Джерелом натхнення для створення колекції Butterfly Dreams стала яскрава забарвлення крил екзотичних метеликів. Адже метелики символізують не тільки яскраве сонечко і оновлення природи після зими, а й весняну безтурботність.

Нова колекція від Artdeco наповнена пастельними, м'якими тонами, наївними небесно-блакитними відтінками і барвистими квітами, які допоможуть поринути в нову безпечність, м'якість і легкість зачаровують відтінків.

У колекцію Butterfly Dreams від Artdeco увійшли такі косметичні продукти:

1. Mono Eyeshadow – нові дуже стійкі, що переливаються кольорами веселки тіні, які представлені чотирма грайливими відтінками: блакитним Fresh Water, персиковим Rosy Heart Throb, м'ятним Aero Spring Green і ліловим Lilac Passionflower. Тіні мають шовковисту, дуже приємну і легку у використанні текстуру.

Футляр для тіней Beauty Box Quattro створений в яскравій палітрі. Він прикрашений іскристими бірюзовими метеликами, прекрасно доповнюють зберігаються всередині нові свіжі відтінки. Футляр підкреслює весняний настрій колекції Butterfly Dreams.

2. Eye Designer Refill – рефіли тіней для повік, представлені в трьох стриманих відтінках: рожевому Rose In Love, фіолетово-синьому Blue Breeze, свіжому зеленому Frosted Spring.

3. Soft Eye Liner waterproof – м'який водостійкий олівець для очей, який створений в єдиному темно-синьому кольорі Mercury Blue. Олівець заснований на новій дуже стійкою формулою. Олівець для очей колекції Butterfly Dreams НЕ розмазується, а після повного висихання стає водостійким. Для отримання оптимального кольору рекомендується м'який водостійкий олівець наносити перед тінями.

4. Sensitive Fine Liner – підводка для чутливих очей представлена ​​в чорному відтінку Black. Лайнер допоможе створити лаконічний і стильний макіяж очей. Підводка Sensitive Fine Liner має ніжну, фетровий пензлик, яка дозволить без складнощів намалювати рівну, тонку лінію, яка чудово підкреслить красу Ваших очей і візуально додасть додатковий обсяг віям. Ергономічний стилос лайнера легко лягає в руку, що спрощує процес його використання. Підводка має дуже щільне покриття, високопігментовані, водостійку формулу, не містить парабенів і мінеральних масел. Лайнер колекції Butterfly Dreams швидко висихає і має стійку формулу.

5. Art Couture Lash Volumizer – розкішна туш, що створює гламурний, яскравий макіяж очей. До складу цієї туші не входять ароматизатори. Туш колекції Butterfly Dreams чудово розділяє вії, надає їм додаткову довжину і приголомшливий обсяг. Що входить до складу натуральний віск рисових висівок чудово живить вії при каждогом нанесенні. Туш Art Couture Lash Volumizer прекрасно підходить для чутливих очей і для носіїв лінз.

6. Blusher – свіжі рум'яна, які представлені в персиковому відтінку Fresh Love в поєднанні з золотистим мерехтінням. Рум'яна нової колекції від Artdeco чудово підкреслять красу скул.

7. Soft Lip Liner waterproof – м'який водостійкий олівець для губ, прекрасно підкреслює контур губ і підвищує стійкість помади. Представлений в двох нових відтінках: помаранчевому Orange Tulip і червоному Sweet Red.

8. Art Couture Lipstick – помада, яка створює на губах ефект делікатного сяйва. Помада представлена ​​в двох чарівних відтінках: іскристому рожевому Cream Sweet Red і глибокому рожевому Cream Spring Fever. Помада колекції Butterfly Dreams має м'яку, кремову текстуру і насичений колір. А що входить до складу помади натуральний екстракт хмелю чудово живить шкіру губ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua