Весняний макіяж 2013



Прихід довгоочікуваної квітучої весни для нас, жінок, несе в собі гарний настрій і неймовірний емоційний підйом. Знімаючи з себе зимову теплий одяг, ми ніби-то прокидаємося після зимової сплячки і перероджуємося. Ми знову готові носити спідниці, легкі кофтинки, взуття на підборах, попрощавшись з головними уборами, чобітьми і шубами, ретельніше починаємо піклуватися про свою зачіску, а також намагаємося дізнатися останні тенденції в макіяжі та одразу ж використовувати їх на практиці.

Провідні будинки мод, які, як правило, задають модні тенденції не лише в області одягу, представляють весняний макіяж 2013 максимально натуральним, або по-іншому кажучи Nude look. Такий макіяж поєднує в собі нейтральні відтінки з мінімумальнимі додатковими ефектами. Макіяж в стилі Nude універсальний по відношенню до представниць прекрасної статі будь-яких цветотипов зовнішності і віку.

Все ж для того щоб зробити собі весняний Nude-макіяж і при цьому відчувати себе комфортно, необхідно врахувати деякі нюанси і відповідально підійти до вибору декоративної косметики.

В першу чергу, підбираючи тональний крем, потрібно пам'ятати, що він повинен строго відповідати природному кольору шкіри обличчя або бути не більше, ніж на один тон темніше. А весна – це відмінний привід скористатися дуже популярним на сьогоднішній день тональним засобом з бронзірующей ефектом, яке візуально не тільки омолоджують шкіру, а й надає їй сяючий і свіжий вигляд.

Якщо Nude-макіяж можна в цілому охарактеризувати як нейтральний, то тоді акцент необхідно зробити на віях за допомогою якісної туші. Об'ємні і подовжені вії привернуть увагу до очей, надаючи їм виразності. Що стосується тіней для повік, то цілком можна використовувати бежеві, персикові, сріблясті або блідо-рожеві відтінки.

Іншим акцентом на тлі весняного Nude-макіяжу є яскраві губи. У цьому сезоні стилісти рекомендують використовувати помаранчеві помади і блиски, також знову повертається звичайний прозорий блиск і, звичайно ж, класична червона помада.

При створенні весняного макіяжу в стилі Nude необхідно пам'ятати, що шкіра повинна бути максимально доглянутої. Для цього її необхідно попередньо підготувати: очистити за допомогою очищувальних засобів і, якщо необхідно, гарненько отшелушить за допомогою скрабів або пілінгів.

Також при створенні природного макіяжу дуже важливо враховувати, що він не терпить чітких ліній. Саме тому при нанесенні тіней або бронзірующей кошти, слід їх обов'язково розтушовувати.

Весна – це дійсно чудовий привід перетворитися. Але створити чудовий трендовий Nude-макіяж Ви зможете тільки за умови використання високоякісної декоративної косметики. Рекомендуємо використовувати інноваційну декоративну косметику Smashbox (США), Artdeco (Німеччина), BeYu (Німеччина), Deborah (Італія), Dessange (Франція), Isehan (Японія), яка представлена ​​в широкому асортименті в нашому інтернет магазині КОСМОХІТ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua