Як намалювати стрілки на очах різними косметичними засобами?


Стрілки всього лише за кілька хвилин роблять виразними очі і густішими і довгими вії. Щоб намалювати стрілочки можна використовувати м'який олівець для очей, рідку підводку або гелевий лайнер. Найголовніше – це навчитися правильно використовувати ці косметичні засоби.

Перед тим як підвести очі, необхідно підготувати повіки. В першу чергу рекомендується знежирити повіки міцелярної водою або лосьйоном. Даний прийом допоможе зберегти якомога довше яскравість і чіткість стрілок. Далі необхідно на повіки нанести базу для тіней і потім гарненько її разтіреть. Далі слід нанести на повіки відповідного відтінку тіні. Для денного макіяжу використовуйте нейтральні відтінки тіней, для вечора – темніші і яскраві тони.

Тепер можна вибрати підводку. Новачкам візажисти рекомендують використовувати м'який пудровий олівець, оскільки він м'яко лягає і при необхідності дуже легко коригується і розтушовують. Для того щоб лінія була тонкою, олівець слід заточити.

Стрілку необхідно починати малювати з середини верхньої повіки, проводячи її до зовнішнього кута ока. Після цього потрібно підвести нижню повіку. Намагайтеся тримати олівець ближче до лінії росту вій. таку підводку можна зробити як коричневим або чорним олівцем, так і яскравим олівцем з металевим або перламутровим ефектом.

Суха підводка на очі наноситься схожим чином. Це косметичний засіб необхідно наносити тонким фетровим або пластиковим аплікатором, який вбудований в кришку флакона. Суха підводка лягає дуже акуратно, надаючи димчастий модний ефект погляду. Для нанесення такої підводки потрібно набрати на спонж трошки порошку і нанесьті його на повіки поруч з лінією росту вій. Якщо стрілку розширити в зовнішньому куточку ока, то тоді погляд стане більш відкритим і візуально збільшиться довжина вій. Не забудьте нанести туш, оскільки тільки з нею макіяж стане закінченим.

Найскладніше в нанесенні засіб – це рідка підводка. Вона вимагає хороших умінь візажиста і твердої руки. Якщо лінія буде намальована нерівно, то підкоригувати її буде дуже непросто. Для того щоб уникнути помилок, рекомендується спочатку поставити пензликом з підведенням крапочки між віями – це збільшить очі і додасть природності макіяжу. Рідким підведенням нижню повіку краще не підводити, так як вона розмаже – і макіяж матиме неохайний вигляд.

На сьогоднішній день великою популярністю користується гелева підводка – косметичний засіб, який поєднує в собі властивості олівця для очей і рідкого лайнера. Гелеву підводку продають в невеликих баночках з щільно кришечкою, що закручується. Гелева підводка наноситься за допомогою плоскої кисті зі скошеним краєм.

Для нанесення такого засобу необхідно набрати гелеве засіб на плоский зріз пензлика, прикласти її до століття і провести лінію від середини верхньої повіки. Від сили натискання на кисть і кількості засобу залежить ширина стрілки. Гелеву підводку можна наносити і на нижню повіку. Щоб створити димчастий макіяж, необхідно розтушувати гелеву підводку м'якою сухою кистю поки вона не засохла. На закінчення не забудьте нанести на вії тушіь відповідного відтінку.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua