Burning Ice - одночасно чуттєвий і різкий аромат для чоловіків від Iceberg (Айсберг)


Навесні 2012 року італійська торгова марка Iceberg (Айсберг) презентувала новий аромат для чоловіків з дуже цікавою назвою Burning Ice (Палаючий лід). Як видно з назви, основна ідея нового парфуму – боротьба контрастів: льоду і вогню, невинності і чуттєвості, світла і тіні.

Торгова марка Iceberg є вершиною великого італійського стилю і моди, і свою суть (потужну подвійність) бренд вирішив втілити в новому ароматі для чоловіків.

Burning Ice – це аромат, який покликаний виконувати чоловіка життєрадісним і вільним, дарувати йому почуття легкості і польоту. Парфуми представлений на ринку досить таки невеликий термін, тим не менше, число прихильників його пікантною щирості збільшується з кожним днем. Іскристі нотки, що сплітаються між собою вигадливим чином, доповнюють урбаністичний сучасний стиль чоловіки.

Парфумерна композиція Burning Ice представляє світу унікального, незалежного і зухвалого чоловіка. Незалежно від інтересів, віку та займаної посади у кожного представника сильної статі з часом з'являється бажання позбутися від кайданів мегаполісу. Аромат Burning Ice створений для того, щоб в буденну суєту і сірість додати трошки свободи, легкого бризу і витонченої ніжності грайливих ароматних фарб.

Чоловікові Burning Ice властиво протиріччя вогню і льоду. Він керується словами, за які повністю відповідає, і це є джерело його рівноваги. Чоловікові Burning Ice припадають до душі контрасти, які він культивує. Він використовує особисті протиріччя, по черзі слабкі і сильні, стримані і насичені, але за будь-яких обставин він залишається привабливим. Його парфум подібний до нього, суміш вогню і льоду, несподіване і сильне злиття протилежностей, подвійної ідентичності чоловічий чуттєвості і чоловічої сили, що виражає головну суть нового чоловіка Iceberg.

Burning Ice – одночасно чуттєвий і різкий, бурштиновий і цитрусовий аромат. при знятті кришечки з парфуму відразу ж з'являються відчуття, як ніби-то Ви поринули в крижану воду. Відразу ж Вашими почуттями опанує різкий холодний вітер з фруктовими нотками бергамота, морозних яблук і щербета, приправлених невагомим ароматом кардамону. Так перші акорди презентують суперечливий і привабливий акцент.

Серце ароматної композиції переливається різноманіттям східних спецій: розкішшю мускатного шавлії, охолоджуючої красою морської води і сексуальністю листа пачулі.

Енергійний і життєрадісний шлейф закріплює ароматний ефект пряністю амбри, м'якістю кашеміру ванілі і відкритою сексуальністю мускусу. Ароматна есенція Burning Ice здатна виступати в різних іпостасях, підлаштовуючись під характер і настрій чоловіка-власника.

Burning Ice – це холодний і різкий, теплий і обволікає союз, це ювелірний обмін між сильною свіжістю початку і чуттєвістю кінця.

Суть ароматного букета Burning Ice повністю відображає приголомшливий за своїм оформленням і стилю флакон. У енергійному і яскравому дизайні прямокутної пляшечки злилися воєдино свобода і чуттєвість. Флакон парфумів символізує шматочок льоду, який дбайливо зібраний для неперевершеного сучасного чоловіка. Головними акцентами оформлення стають червоний напис і срібляста кришечка.

Аромат Burning Ice від Iceberg представлений у флаконах об'ємом 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода). Також випущена супутня лінія засобів для догляду за тілом, яка включає гель для душу і дезодорант.


Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua