Макіяж і знак Зодіаку



Як виявляється, Ваш зодіакальний знак визначає не лише Ваші внутрішні переваги, а й зовнішні. Наприклад, Ви несвідомо робите якийсь макіяж, не підозрюючи при цьому, що керують Вами зірки. Тому сьогодні ми розповімо про взаємозв'язок макіяжу і знака Зодіаку. Якщо ж улюблений Вами образ не співпаде із запропонованим зірками, то все одно спробуйте використовувати новий варіант – це допоможе Вам відкрити свій новий секрет успіху.

Овни підкоряються Марсу. Саме тому вони віддають перевагу помаді червоних відтінків. Жінки-Овни люблять зовні показувати свою енергію і силу. До яскравих губ в основному додаються чорні вії і ідеальний тон шкіри. Проте, впевнені в собі Овни можуть з успіхом підібрати більш спокійний мейк-ап – природного кольору помаду, легкий тональний крем і тіні для повік ніжного відтінку.

Жінці-Тельцю надзвичайно важливо мати доглянутий вигляд, оскільки на неї впливає богиня краси Венера. Тельці віддають перевагу дорогим прикрасам і розкоші, проте в макіяжі намагаються уникати яскравих кольорів. Для жінок-Тельців важлива природність. Найчастіше вони обирають холодні ніжні кольори: рожевий, сірий, сріблястий, білий і бежевий. Також для макіяжу Тельці використовують природні кольори: коричневий і зелений. Але їм також рекомендується використовувати більш насичені відтінки.

Жінки-Близнюки часто набувають непотрібну їм декоративну косметику, піддавшись порадою знайомих або модним віянням. Близнюкам чудово підходить контрастний макіяж матових відтінків. Блискітки і перламутр краще не використовувати. Жінки, народжені під цим знаком зодіаку, можуть спокійно поєднувати різні відтінки однієї палітри: наприклад, фіолетову підводку, біло-сірі тіні і чорну туш для вій.

Жінка-Рак обожнює модні експерименти. Вона може спокійно вибирати перламутрові мерехтливі кольори. Жінкам-Ракам близька тематика моря: переливаються перлини і раковини, опалові відтінки. Жінкам, народженим під знаком Рака, можна спробувати використовувати блискітки, однак це потрібно робити обережно, щоб не мати вульгарний вид.

Жінки-Леви вважають за краще золотий колір. Вони для макіяжу можуть використовувати тіні золотистого кольору, поєднуючи їх з рум'янами і помадою пурпурного або червоного кольору. Жінкам-Левиця також чудово підходять бронзові і блискучі відтінки, оскільки такі люди люблять ефектні упаковки і дорогі речі.

Діви мають гарний смак і що важливо – почуттям міри. Жінкам-Дівам рекомендується використовувати в макіяжі атласні тіні для повік і рум'яна, так як вони додадуть сяйво шкірі. Дівам підходять ніжні зелені та блакитні тіні, бірюзовий і смарагдовий колір.

Терезам протегує Венера, що виражається їх любов'ю до екстравагантності. Жінки-Терези люблять поєднувати непоєднуване. Вони часто виділяються в натовпі своїм контрастним макіяжем. Жінки-Терези віддають перевагу помаді світлих тонів, яскравим тіням (блакитним або жовтим). Часом жінки-Терези мають зухвалий вигляд, тому їм необхідно намагатися не перегинати палицю.

Скорпіони – це сильні жінок, краса яких з роками лише збільшується. Жінкам-Скорпіонам макіяж допомагає успішно домагатися особистих цілей, зокрема, в спокушанні. Скорпіонам підходять чіткі лінії, тому їм необхідно користуватися підведенням для очей, але з розтушовуванням, і рум'янами, а губну помаду краще вибирати насичених кольорів.

Жінки-Стрільці вважають за краще відтінки, які передають енергію, але не яскраві, а сяючі м'які кольори золотисто-рожевою палітри. А ось помаду можна вибирати насиченого кольору – аж до оранжевого. Жінку-Стрільця виразні губи лише прикрасять.

Жінки-Козероги наполегливі і сильні. Їм до душі природний спокійний макіяж, який підкреслює достоїнства їх зовнішності. Жінки-Козероги часто роблять макіяж в бежево-коричневій палітрі, який доречно завжди і всюди. Вони навіть помаду вибирають кавових тонів, яка їм дуже підходить.

Жінки-Водолії постійно знаходяться в русі і відрізняються непослідовністю, часом у Вони не мають часу думати про модному макіяжі. Однак такі жінки можуть купити якусь новинку і з її допомогою повністю перетворитися. Жінкам-Водоліям підходять мідні відтінки.

Жінкам-Рибам рекомендується підкреслювати свої гарні очі. Трошки енергії в їх загадковий образ можуть привнести яскраві стрілки в поєднанні з холодними відтінками тіней (блакитними, фіолетовими, рожевими і сірими). Якщо зробити акцент на очі, то тоді потрібно підібрати бежеву світлу помаду з блиском.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua