58 Avenue Montaigne - нові аромати для Неї і для Нього від S.T.Dupont (С. Т. Дюпонт)


Парфумерний будинок S.T. Dupont (С. Т. Дюпонт) в липні 2012 року запустив два нових аромати для Неї і для Нього – 58 Avenue Montaigne. S.T. Dupont за допомогою нової парфумерної лінії підкреслив свою сучасність і бажання йти в ногу з часом, оскільки аромати навіть своєю назвою відображають місце торгової марки в світі паризького шику.

В якості назви нових парфумів був обраний легендарний адреса бутика S.T. Dupont. Також запуском нової лінії будинок S.T. Dupont вирішив відзначити 140-річчя майстерності і досвіду, любові до Парижу – серцю модної індустрії світу.

58 Avenue Montaigne – це нові, сильні, сучасні аромату, які створені для городян. Новинки є прекрасним втіленням французького стилю.

Аромати 58 Avenue Montaigne для Неї і для Нього – це територія неперевершеною зухвалості. Її і Його особливий стиль притягує погляди і привертає увагу, схоже магніту. Привабливі і пристрасні індивідуальності, вільні духом і молоді душею. Далекоглядні і завбачливі, допитливі оптимісти, вони завжди знаходяться в русі, вони відчувати блаженство від кожної миті і роблять це з вишуканістю і вдячністю. Вони являюся посланниками паризького життєвого стилю, вони прагнуть до розкоші, вони обожнюють моду і свій улюблений Місто Тисячі Вогнів.

Флакони ароматів 58 Avenue Montaigne для Неї і для Нього мають розкішний дизайн. Відполіровані флакони, які майстерно створені з неймовірною увагою до деталей, являють собою відображення в склі духу і принципів модного парфумерного будинку S.T.Dupont. Флакони 58 Avenue Montaigne – це втілення сучасної архітектури, модного класицизму Парижа.

Флакон аромату 58 Avenue Montaigne для Неї виконаний в зеленувато-золотистих відтінках з тоненькими вертикальними лініями, а флакон аромату для Нього – в сріблясто-сірих відтінках. Обидві пляшки зверху прикрашає буква D – тавро будинку S.T.Dupont. Ці два коштовні камені урбаністичної сучасності схожі на саме серце столиці Франції, а також на його наймоднішу перлину & ​​ndash; Авеню Монтань.

Флакон жіночого аромату 58 Avenue Montaigne переливається яскравими нотками, а чоловічого – відтіняє металевим блиском. Дизайн ковпачків і зовнішньої упаковки новинок схожий на металеві джунглі сучасного великого міста, мотив недавнього творіння будинку S.T.Dupont – шикарною ручки Defi Grille pen.

Зовнішні упаковки ароматів вражають своєю ефектністю і відтіняють елегантність флакончиків: кольору золота для Неї і сіркою стали – для нього. У дизайні відбивається розкіш, веселощі і впевненість в собі.

58 Avenue Montaigne для Нього – деревна, амброва, класична і сучасна туалетна вода, яка наповнює мужністю, свіжістю і урбаністичними нотами.
Ароматна композиція розкривається святковим веселощами пряних ноток, злагодженим поєднанням енергійності грейпфрута, клементина, бергамоту і особливого присмаку кардамону. Серце аромату являє собою гру класицизму і елегантності перцю, полину і майорану, які вражають м'якою контрастністю теплих і свіжих нот, коли розкриваються на шкірі. База композиції звучить найяскравішими, найдорожчими деревними породами: нотами ветівера, акордом кашеміру і сандалу, які в поєднанні з сіркою амброю дарують чарівний шлейф, що обволікає тіло дуже чуттєвої вуаллю.

58 Avenue Montaigne для Нього – парфумерна інтерпретація справжньою, сучасної чоловічої сили.

58 Avenue Montaigne для Неї – шипровий, квітковий, фруктовий парфум з іскристими, яскравими сучасними нотками. Це парфумерне уособлення жіночності.

Ароматна композиція відкривається свіжими і енергійними фруктовими нотами чорної смородини, малини та цитрона. Ароматне серце пахне ніжним, м'яким квітковим букетом з фіалок, цикламена і жасмину. А база вражає своєю контрастністю і багатством, чуттєвим злагодженістю смаку панна коти, пачулі і нот мускусу.

58 Avenue Montaigne для Неї – стильна, принадна і чарівна парфюмированная вода.

Рекламна кампанія 58 Avenue Montaigne показує, як пара молодих елегантних людей наважується на першокласну авантюру в самому серці модного Парижа. Вони просто закохані в розкіш мегаполліса, з них б'є ключем енергія зухвалості і сміливості, вони дорожать життям і прекрасно знають, як проживати по повній кожен свій день. 58 Avenue Montaigne – це нова ефектна вулиця в історії їхньої молодості і краси, яка яскраво палає на горизонті їх безкрайньої свободи.

Жіночий аромат 58 Avenue Montaigne від S.T.Dupont представлений у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 90 мл в концентрації Eau de Parfum (Парфумована вода), а чоловічий аромат 58 Avenue Montaigne – об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua