10 правил непревзойденнога засмаги з St. Moriz (Сент Моріз)


Спекотне літо в самому розпалі. Каждана жінка хочеть блестать красивою засмаглою шкірою. А що ж робити, якщо у Вас просто немає можливості регулярно ходити на пляж або виїхати на тепле морське узбережжя? В такому випадку отримати неперевершений загар на досить тривалий час Вам допоможуть автозагар великобританської компанії St. Moriz (Сент Моріз). Все що Вам необхідно – це дотримання десяти основних правил. Давайте розглянемо їх більш детально.

Правило 1 . Скрабування – найважливіший крок !!! Для отримання найкращого результату рекомендується використовувати Tan Maximiser Exfoliating Body Scrub – це підготовчий скраб, який не містить масел і зволожуючих компонентів, заснований на м'яке мило і шкаралупі волоського горіха, яка м'яко очищає шкіру. Підготовчий скраб необхідно поєднувати з рукавицею або губкою для душа. Пам'ятайте, що від правильного вибору отшелушивающего кошти залежить стійкість і тривалість засмаги.

Отже, гарненько проскрабіруйте шкіру по всьому тілу, особливо концентруючись на таких сухих ділянках, як зап'ястя, лікті, коліна, руки, ступні і кісточки. Ні в якому разі не використовуйте дезодорант, парфуми або зволожуючий крем після душу, тому що Ваша шкіра повинна бути чистою і підготовленої до подальшого нанесення на неї автозасмаги.

Правило 2. Якщо Ви систематично видаляєте волосся за допомогою воску або бритви, то тоді цю процедуру слід зробити за 24 години до нанесення автозагара. Також, якщо у Вас шкіра нормального типу, то її необхідно зволожити, наскільки це можливо, за добу до нанесення автозагара. Якщо ж ц Вас шкіра сухого типу, то зволожите її за 2-3 години до нанесення засобу для автозагара.

Правило 3. Найоптимальніший час для нанесення автозасмаги – це вечірній час, бажано перед сном, оскільки компонентів автозагаром St. Moriz потрібно 4-6 годин для того, щоб проявити загар, все ж, чим довше засіб для автозасмаги залишається на шкірі, то тим краще буде кінцевий результат.

Наносячи автозагар перед сном, постарайтеся по можливості використовувати темне постільна білизна. Засоби St.Moriz засновані на бронзантов, які можуть залишити на простирадлах і подушках темні сліди. Також необхідно використовувати темну піжаму або темне нижню білизну.

Правило 4. Обов'язково необхідно підготувати до нанесення автозагара проблемні ділянки тіла: руки, зап'ястя, коліна, суглоби, ступні, щиколотки, нігті і пальці. Для цього слід перед використанням автозасмаги нанесьті на ці ділянки трошки зволожуючого крему – це допоможе отримати більш природний результат після нанесення автозагара.

Правило 5. Автозагар рекомендується наносити за допомогою аплікатора від St. Moriz, оскільки він більш рівномірно розподіляє автозагар по тілу. Апликатор всередині має спеціальний захисний шар, який запобігає прямий контакт автозасмаги зі шкірою рук. Але якщо ж у Вас немає аплікатора, то тоді можете використовувати звичайні гумові рукавички. В іншому випадку Ваші долоні знайдуть коричневий відтінок.

Правило 6. Не поспішайте при нанесенні автозагара. Обов'язково перевірте, щоб всі частини Вашого тіла досить покриті автозагаром. У даній ситуації краще нанести трохи більше, чим менше. Автозагар слід наносити круговими рухами. Не переживайте, якщо двічі завдасте засіб на одне і те ж місце. Єдиними ділянками тіла, на які просто не рекомендується наносити засіб для автозагара, є ступні ніг і долоні рук.

Буває і так, що деякі жінки не люблять наносити автозагар на обличчя. У такій ситуації потрібно пам'ятати про область шиї, так Ви зможете в подальшому легко підбирати макіяж під колір шкіри – і він буде плавно переходити в засмаглу область. На зовнішню частину долоні автозагар потрібно наносити в останню чергу, і тільки лише після того, як переконаєтеся, що засіб нанесено на все тіло.

Правило 7. Якщо Ви віддаєте перевагу наносити автозагар в денний час, то постарайтеся, як можна довше, уникати попадання води на руки. Засмага закріплюється протягом 4-6 годин і тому миття рук може привести до придбання ненатурального відтінку. Протягом цього часу рекомендується для витирання долонь і пальців використовувати вологі серветки.

Правило 8 . Також якщо Ви хочете нанести автозагар в денний час, то тоді після нанесення одягніть вільний одяг темних тонів. В такому випадку краще всього подуйдут футболки і спортивні костюми. Адже вся щільно прилегла одяг буде тертися об Вашу шкіру під час закріплення засмаги, а це в результаті призведе до плям на шкірі.

Правило 9. Після закріплення засмаги, бронзант потрібно змити з шкіри. далі обов'язково шкіру слід зволожити – це допоможе продовжити життя засмаги. Постарайтеся уникати занадто гарячої води. Будьте уважні, не очищати шкіру, не тріть її надто сильно мочалками і губками. Чи не купайтеся в басейнах, оскільки хлор, який міститься у воді, може відбілити Вашу шкіру і призведе до швидкого змивання гарної засмаги.

Правило 10. Засмага в середньому змивається через п'ять днів після нанесення. Однак Ви можете автозагар St. Moriz нанести повторно і знову знайти чудовий загар! Якщо після першого застосування Вам здасться, що засмага дуже світлий, то тоді Ви можете ще раз нанести автозагар St. Moriz для отримання більш насиченого відтінку.

Рекомендуємо починати з автозасмаги середніх тонів. Якщо у Вас бліда шкіра, то автозагар темних відтінків можуть привести до штучного результату.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua