Аромат Pleats Please - нектар блаженства від Issey Miyake (Иссей Міяке)


Всесвітньо відомий продавець настроїв Issey Miyake (Иссей Міяке) в 2012 році презентував незвичайний жіночий аромат Pleats Please, створений молодим прогресивним парфумером з Грасса, учнем парфумерної школи Givaudan, талановитим Aurelien Guichard (Орельєн Гішар).

Для того щоб відобразити безтурботний і радісний характер аромату Pleats Please Орельєн створив веселий і яскравий ароматний букет. Pleats Please – це нектар блаженства, що спонукає до насолоди життєвими радощами. На створення такого ароматного букета Гішар надихнув світло – невід'ємний елемент світу Issey Miyake, особливо у вигляді мерехтливих відблисків.

Перші іскристі акорди Pleats Please відкриваються інтригуючим неперевершеним ароматом японської груші – гібридного фрукта, який є чимось середнім між яблуком і грушею, проте з домінуючою грушевої ноткою.

Для новинки від Issey Miyake обов'язковою умовою було ніжність і достаток квіткового букета для того, щоб показати жіночність, ніжність і витонченість композиції Pleats Please. Саме тому радісне, мажорне серце аромату пахне витонченої чуттєвістю квітучих півоній і солодким горохом. Чуттєві, плотські дотику аромату додає індол, який також дає зміст серцевої ноті. Акорд індолу яскравий і теплий, як ніби-то запрошення змінитися.

Ароматна база продовжує відчуття м'якості, осідаючи на вельми багатих деревних нотах з кедра, поки пачулі, знаходячи вертикальний характер, пронизує композицію. Тривимірність аромату Pleats Please надає чуттєва, солодка ваніль за допомогою своєї променистої теплоти. А абсолю з білої ванілі зливається з затишком білого мускусу, переповняючи своєю соковитістю.

Орельєн Гишар прагнув створити ароматну композицію, як «вертикальну» плісировку, справжню квіткову, яка передає всеосяжну і вишукану жіночність. Аромат Pleats Please, немов плюшевий кокон, заворожує своєю м'якістю, миттєво викликаючи залежність. Pleats Please – це скрупульозно вибудовані творцем межі.

Для зображення плісировки, автор Pleats Please цілком обгрунтоване застосував геометричну форму різноманітного багатогранника. Флакон новинки прикрашає безліч вигинів, а впуклим і опуклі межі додають об'єм.

Багатогранний флакончик Pleats Please, як ніби живий за рахунок нескінченної гри світла. У флаконі відсутні яскраві кольори, тут використані лише найніжніші кольору, грайливість яким додає легкий рожевий відтінок.

Флакончик Pleats Please увінчує кришечка у вигляді квіткової чашечки, така плісирована абстракція одночасно символізує і біла квітка, і плісировану тканину.
Зовнішня упаковка аромату Pleats Please висловлює сильну фантазію автора: веселий, торжествуючий танець стилізованих пелюсток, який зображений на згині, додає плісировці пожвавлення.

Ароматна новинка Pleats Please від Issey Miyake доступна у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua