Новинка 2013: L`Homme Libre Cologne Tonic - вищий ступінь свободи від Yves Saint Laurent (Ів Сен Лоран)



У 2011 році легендарний французький дім моди Yves Saint Laurent (Ів Сен Лоран) випустив аромат L`Homme Libre, який поклав початок новому відгалуження в парфумерної колекції для чоловіків L`Homme. У квітня 2013 року модний будинок презентував другий лімітований аромат цієї підсерії – L`Homme Libre Cologne Tonic, випуск якої приурочений до вже наступило літнього сезону.

Новий Фланкер знаменитого аромату від Yves Saint Laurent – це ще більше свободи, ще більше вражень і ще більше ризику. Чоловік L`Homme Libre Cologne Tonic вільний від забобонів, він знає, як жити в своє задоволення, але при цьому залишатися надійним і мужнім. Він, підносячись над труднощами міського життя, залишається творчою натурою, він здатний з легкістю кинутися в залиті яскравим світлом небеса. Чоловік L`Homme Libre Cologne Tonic завжди готовий до нових експериментів, особливо, якщо він милий, і, тим паче, якщо пов'язаний з жінками. Тонізуюча новинка з незвичайною силою уособлює непереборну жагу свободи.

Знайомий і разом з тим свіжий бриз ароматної композиції L`Homme Libre Cologne Tonic є творінням відомого французького парфумера Olivier Polge (Олівера Польжа). Новинка пробуджує сильне бажання вирватися на свободу, вести себе розкуто, а також побалувати своє его.

L`Homme Libre Cologne Tonic – свіжіший і іскристий, він випромінює звеличує красу повітряного одеколону з витонченою, деревної аурою.

Ароматна композиція Libre Cologne Tonic побудована навколо цінних порід деревини. Повітряні вступні акорди створюють прекрасне відчуття польоту. Далі ця ароматна мелодія потроху вибухає приголомшливою прохолодою і свіжістю, а потім пожвавлюється сяючими нотками лимона рідкісного сорту Primofiori, який знову змінюється водними нюансами, посиленими ароматом рожевого перцю.

Серце аромату Libre Cologne Tonic проявляє п'янкий ефект – воно пахне пульсуючими і окрилює акордами, виткані з чудових елегантних листя фіалки і ароматних нот базиліка, які підкреслені дивно свіжим і пронизливим диханням альдегідних інгредієнтів.

Стійкий і тривалий шлейф композиції несе в собі охмеляющих відбиток лісової прохолоди, яка з'являється за рахунок гармонійного і надзвичайно тонкого поєднання благородної білої шкіри і гаїтянського ветівера, невисомих акцентів деревини і мускусу з відтінками кашемірового дерева.

Чудова чоловіча ароматна есенція Libre Cologne Tonic ховається в витонченому скляному флаконі, ізлучаещем світло. Таке стримане сяйво флакона є символом звільнення від усього зайвого. Прозоре скло флакончика розкриває напруженість електричної блакитний хвилі на внутрішній стороні. Флакончик увінчує шестигранна металева кришечка з матовим покриттям, яка подчерківет округлість крапельки води. на прославлену срібну зовнішню упаковку нанесений логотип міфічної Кассандри і горде ім'я творця з з синіх стрічок.

Лімітований аромат L'Homme Libre Cologne Tonic від Yves Saint Laurent представлений у флаконах об'ємом 60 мл і 100 мл у концентрації Eau De Cologne (одеколон).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua