Манікюр з бульонкамі


З кожним днем ​​нігтьова індустрія розвивається все швидше і швидше. За допомогою нових сучасних різноманітних матеріалів для дизайну нігтики можуть виглядати чудово. Сьогодні розпещеним нововведеннями модницям вже недостатньо просто нафарбувати нігті декоративним лаком. Саме для таких представниць прекрасної статі і були придумані наклейки, стрази, блискітки, пейеткі і бульонкі, які в одну мить перетворюють просте покриття на витвір мистецтва. В цій статті ми особливу увагу приділимо різнобарвним бульонкамі.

Бульонки – це декоративний бісер, який має вигляд різнокольорових маленьких скляних кульок з блиском. Колірна палітра і розмір і бульонок різноманітні. Вони підходять для створення будь-якого виду декорування нігтів. Проте з бульонкамі потрібно вміти працювати.

Техніка нанесення на нігті бульонок різна: їх можна посипати на нігті в хаотичному порядку, можна викладати різноманітні малюнок, а також поєднувати з іншими нейл-матеріалами. Яку техніку нанесення Ви б не хотіли, слід використовувати манікюрні паличку.

Манікюр з бульонкамі обов'язково необхідно зверху закріплювати, оскільки об'ємний дизайн з різнокольорових бульонок буде чіплятися за речі. Як закріплює шару можна використовувати безбарвний лак-закріплювач, акрил і гель. Акрил застигає самостійно, гель необхідно просушити в УФ-лампі, а лак-закріплювач підсихає поступово, тому необхідно бути обережним, щоб не зіпсувати манікюр.

У звичайному манікюрі бульонкі використовують рідко. Найчастіше їх використовують при дизайні нігтів штучним матеріалом для акваріумного дизайну. Надзвичайно красиво і креативно виглядає лінія посмішки з бульонок при створенні французького манікюру.

Також бульонкі мають вагому перевагу – доступну вартість і невелика витрата. У спеціалізованих магазинах для нейл-арту можна придбати бульонкі різного розміру, кольору і з різною ціною. Однак для того щоб дизайн нігтів з бульонкамі вийшов чудовим слід відразу придбати кілька коробочок кольорового «скарби» і потім творити з задоволенням!

При створенні манікюру вельми важливими є і лак для нігтів, і закріплювач. Ми рекомендуємо Вам високоякісні засоби для створення манікюру від таких всесвітньо відомих компаній, як OPI (США), Artdeco (Німеччина), BeYu (Німеччина), Bourjois (Франція), Dessange (Франція), Nee Make Up (Італія ).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua