Манікюр ділової жінки

< br />Ранок … Чашка міцного ароматного кави замість легкого сніданку. Переглядаючи на роботі документи в голові періодично з'являються думки про нові дієти. А потім наради і ділові переговори замість обіду, а якщо підписаний контракт, то вечеря з партнерами по бізнесу ... Знаком такий режим дня? Саме так і живуть ділові жінки.

Однак кожна жінка хоче мати карколомний вид всюди і постійно. Ідеальний образ жінки складається з безлічі деталей: макіяж, зачіска, одяг ... Але основним акцентом завжди були і залишаються доглянуті красиві руки і бездоганний манікюр.

Під час бесіди з колегами, гостями або партнерами по бізнесу Ви жестикулюєте руками. Зверніть увагу на те, як вони реагують. Найчастіше один непривабливо нафарбований нігтик може зіпсувати весь Ваш образ, а зламаний ніготь з френчем може повністю зіпсувати вишуканість і красу всього манікюру.

Якщо Ви будете враховувати всі тонкощі ділового манікюру, то тоді він почне працювати на Ваш імідж. Для ділового манікюру ідеально підходять пастельні відтінки лаку для нігтів, модний французький манікюр, а також розпис на нігтях з геометричними елементами. Блискітки, яскраві покриття і розпис нігтів в авангардній стилістиці підходять тільки для корпоративних вечірок.

Давайте більш детально розглянемо правила створення ділового манікюру. В першу чергу необхідно руки привести в порядок. Щоб Ваші ручки виглядали ідеально робіть ванночки для рук з додаванням зволожуючих і поживних корисних речовин (ефірних масел, морської солі та ін.). Обов'язково робіть маски для рук, використовуйте скраби, сироватки і живильні креми для рук.

особливого догляду також потребують кутикули, оскільки недоглянуті кутикули стають сухими, на них з'являються задирки. Такий вид може зіпсувати навіть дуже красиві руки з акуратно нафарбованими нігтями.

У бізнес-леді вільний край нігтів не повинен бути більше 1/3 нігтьового ложа, оскільки в іншому випадку при роботі з документами, сенсорним телефоном і офісною технікою буде незручно працювати. Також короткі нігті дуже гармонують з діловими костюмами.

Діловим жінкам для покриття нігтів необхідно вибирати лаки бежевих, рожевих, білих відтінків. Надзвичайно стильно і красиво виглядають нігтики в чорно-білому кольорі. Для того щоб акцентувати увагу на красивих руках і при цьому візуально подовжити нігті, рекомендується використовувати декоративні покриття винних і шоколадних.

Серед бізнес-леді і представниць ділової еліти велику популярність має французький манікюр. Таке визнання обумовлено його універсальністю: французький манікюр гармонує з будь-яким нарядом, чудово виглядає на нігтях будь-якої довжини, він завжди вишуканий і ошатний.

Якщо ж діловій жінці дуже хочеться зробити свій образ більш яскравим, то тоді рекомендується зробити «запечатування» акрилом. Такий спосіб зручний тим, що красивий малюнок покритий акрилом, який не дає йому стиратися, і тому лише один раз в місяць можна робити корекцію.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua