Леопардовий манікюр


Леопардовий манікюр – модний тренд останнього часу, який просто не можна залишити без уваги. Леопардовий манікюр користується колосальною популярністю у представниць прекрасної статі, які стежать за модними новинками. Звірячий орнамент на нігтики виглядає оригінально, яскраво і стильно. Таким манікюром прикрашають нігті, збираючись на прогулянку з друзями, вечірку, побачення, а також на роботу в офіс. Тільки для кожного конкретного події і під кожен наряд необхідно підбирати особливий леопардовий візерунок.

Леопардовий манікюр прекрасно підходить і для натуральних, і для нарощених нігтів. Але якщо у Вас дуже короткі нігті, то від такого дизайну краще відмовитися. Для леопардового манікюру ідеальними вважаються нігті мигдалеподібної або прямокутної форми, довгі або злегка подовжені. Також такий манікюр чудово замасковуватися різні нерівності і вади нігтьових пластин.

При створенні леопардового манікюру потрібно знати як і з чим його краще поєднувати. Основне правило в поєднанні з одягом – тільки щось одне має бути леопардовим. Якщо манікюр виконаний в леопардового тематиці, то тоді не можна надягати одяг з леопардовим або яким-небудь іншим тваринам принтом. З леопардовим манікюром найкраще буде виглядати однотонний наряд, що гармонує з манікюром за кольором.

Якщо вже сильно захочеться підкреслити манікюр ще якийсь леопардового деталлю, то нехай це краще буде сумочка, взуття, оправа окулярів або пояс. Такого одного тематичного аксесуара буде достатньо.

Також при створенні леопардового манікюру необхідно звертати увагу на прикраси: вони повинні бути скромні і непомітні, колечка повинні бути бажано без каменів.

Леопардовий манікюр, навіть незважаючи на гадану одноманітність, буває кількох видів. Класичний варіант виконання такого манікюру – це розташовані по всій поверхні нігтьової пластини принти. Найчастіше класичний леопардовий манікюр виконують на бежевому, золотистому, жовтому, білому, кремовому, помаранчевому або світло-коричневому тлі.

Леапардовий принт також непогано поєднується з французьким манікюром. Спочатку роблять звичайний френч, а потім малюють леопардові цятки по по краю нігтя.

До того ж, леопардовий манікюр буває і яскравим. Наприклад, фіолетові цятки на рожевому тлі зелені або – на яскраво-жовтому.

На особливу увагу заслуговує градієнтний дизайн, оскільки на його тлі леопардовий манікюр виглядає незвично.

А тепер розглянемо покрокову технологію виконання леопардового манікюру:

1. Необхідно підготувати нігті до створення нового дизайну: видалити старе покриття, відполірувати нігтьову пластину, нанести основу під лак.

2. Підібравши декоративний лак, акуратно наносимо його на всю поверхню нігтьової пластини і чекаємо поки він повністю висохне.

3. Приступаємо до імітації леопардових плям: беремо лак на пару тонів темніше лаку-основи і ставимо їм плями різної величини в хаотичному порядку. Головне не перестарайтеся – все повинно бути в міру.

4. Щоб додати глибину і обсяг дизайну прорисовуємо плями чорною фарбою.

5. Покриваємо готовий леопардовий манікюр закрепителем лаку.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua