Педикюр зі стразами


Проведений соцопитування серед сильної половини людства показав, що більшість чоловіків насамперед звертають увагу на красиві жіночі ноги, а вже потім оцінюють очі, груди, посмішку і волосся незнайомки. Саме тому в наш час жінки надають педикюру настільки велике значення. Вони використовують всілякі хитрощі при створення педикюру: починаючи ручним розписом і закінчуючи імплантацією дорогоцінних каменів.

Надзвичайно оригінально і ефектно виглядає педикюр зі стразами, який без зусиль можна зробити самостійно, не звертаючись за допомогою майстра. Щоб зробити педикюр зі стразами необхідно тільки запастися терпінням і опанувати кілька нехитрими прийомами декорування нігтів.

Що ж собою являють стрази? Стрази – імітації дорогоцінних каменів, які виготовляються з кришталю, свинцевого скла, металу сочень високим показником дисперсією і заломлення. Стрази бувають абсолютно різних форм, кольорів, розмірів, мерехтливі і прозорі. Сьогодні стрази використовують для прикраси одягу, аксесуарів, а також при створенні макіяжу, манікюру і педикюру.

Давайте розглянемо основні етапи створення педикюру зі стразами:

1. Наведіть нігті на ногах в порядок: зробіть ароматизовану ванночку для ніг, видаліть з проблемних зон омертвілі частинки шкіри, далі за допомогою пилочки надайте нігтям красиву форму, видаліть кутикули на всіх нігтики.

2. Підготуйте все необхідне для створення педикюру: стрази, лак для нігтів, пінцет, зубочистку, закріплювач лаку або гель.

3. Нанесіть лак на кожен ніготь і, не чекаючи його повного висихання, розташувати на нігтики вибрані стрази в певному порядку. Дрібні стрази рекомендується брати зубочисткою, яку необхідно попередньо змочити у воді. великі стрази слід захоплювати пінцетом і прикріплювати за допомогою невеликої кількості спеціального клею, в іншому випадку вони просто не будуть триматися.

4. Після того, як буде викладений малюнок з страз, обов'язково необхідно покрити прозорим лаком або закріплювачем лаку – це допоможе закріпити камінчики і додасть педикюру більш акуратний вигляд.

Якщо Ви творча людина і Вам завжди хочеться чогось незвичайного, то тоді придбайте набір різнокольорових страз, за ​​допомогою яких Ви зможете створювати незвичайні дизайни.

Роблячи педикюр зі стразами Ви можете прикрасити лише великий палець, також можна розсипати по одному камінчику по всьому нігтям, а можна намалювати квіточку і зробити акцент на серединці за допомогою блискучого камінчика.

І ще запам'ятайте кілька правил створення педикюру зі стразами:

        
  •     
  •     
  • лише прозорі стрази підходять під будь-який колір лаку для нігтів;
  •     
  • кольорові стрази повинні гармоніювати з фоном нігтів;
  •     
  • стрази чудово підходять для створення французького манікюру;
  •     
  • педикюр зі стразами підійде не під всю взуття.

Прекрасний педикюр зі стразами додасть вишуканості та шику Вашому образу. Стрази самі по собі виглядають надзвичайно ефектно, тому їх обов'язково доповнювати візерунками або іншими декоративними елементами. Не бійтеся експериментувати - використовуйте як дрібні, так і великі стрази. І нехай блискучий дизайн прикрасить Ваші нігті і додасть їм неперевершене сяйво!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua