Манікюр з ефектом Ombre (Омбр)


Однотонний манікюр вже давним-давно став класикою. Таким манікюром вже нікого не здивуєш. Саме тому щороку з'являються нові модні тренди в нейл-арте. Так в 2013 році найбільш модним і актуальним став дивно гарний різнобарвний і яскравий манікюр Ombre (Омбр). У цій статті ми розповімо про основні види такого манікюру, їх відмінностях та техніці нанесення.

Ефект Ombre (градієнт або тіньовий) являє собою плавний перехід одного відтінку в інший, при цьому кількість квітів може варіюватися від двох-трьох і більше! Манікюр з ефектом Омбр має чудовий вигляд як на натуральних, так і на нарощених нігтях різної довжини.

Існує три основних види трендового манікюру з ефектом Омбр:

1. Плавний перехід на кожному з нігтів від темного відтінку кольору до світлішого. Наприклад, від темно-синього до блакитного, від смарагдового до салатового, від темно-бордового до червоного і т.д.

2. Плавний перехід на кожному з нігтів від одного кольору в зовсім інший контрастує колір. Наприклад, від жовтого до насиченого кольору морської хвилі, від червоного до зеленого і т.д.

3.Переход одного відтінку в інший з одного нігтики на інший. Для створення такого виду манікюру можна підбирати і відтінки одного кольору, і контрастні кольори.

Манікюр з ефектом Ombre може зробити фахівець в салоні краси, але Ви можете з легкістю зробити його і самі в домашніх умовах.

Для створення манікюру з ефектом Омбр спочатку слід підготувати необхідні матеріали: основу під лак, декоративні лаки для нігтів, закріплювач лаку, манікюрний набір, крем або скотч, рідина для видалення лаку, спонж або губку, ватяні диски і масло для кутикули. Тепер можна приступати до створення модного манікюру 2013.

Покрокова техніка створення манікюру з ефектом Ombre:

1. Проведіть звичайну процедуру манікюру: видаліть кутикули, обробіть вільний край нігтя і т. Д. Після цього на область навколо нігтів наклейте скотч або намажте жирним кремом для того, щоб кутикули і пальці не забарвилися.

2. Покрийте нігті основою під лак і нанесіть шар основного кольору лаку, який буде видно близько кутикули після завершення манікюру.

3. Після повного висихання першого шару лаку можна приступати до безпосереднього створення ефекту Омбр. Візьміть губку (або спонж) і занурте її в другій лак. Після цього переривчастими рухами нанесіть лак на кінчики нігтів.

4. Для більш красивого переливу візьміть ще кілька відтінків лаку і виконайте з ними таку ж процедуру.

5. Покрийте нігті закріплювачем лаку для додання глибини і блиску манікюру.

6. Зніміть скотч. Якщо забруднилася шкіра навколо нігтів, то змочіть ватяний диск в рідині для зняття лаку і видаліть забруднення.
7. Нанесіть на кутикули спеціальне масло.

Модний манікюр з ефектом Ombre готовий!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua