Модний дизайн нігтів: британський прапор


Багато дизайнерів одягу і аксесуарів не змогли встояти перед яскравим британським прапором – і стали використовувати його в своїх колекціях. Цей прапор можна побачити на сумочках, взуття, футболках та іншому одязі. Як відомо, і інші країни використовують так само свій прапор, але популярністю користується тільки прапор Англії.

На сьогоднішній день стрімкий розвиток нейл-арту призвело до використання британського прапора для прикраси нігтів. До того ж британський прапор став трендом 2013 року в дизайні нігтів.

Манікюр з британським прапором знайшов популярність серед модниць за рахунок своєї простоти і краси. Такий манікюр на нігтики виглядає надзвичайно ефектно і стильно. Також слід відзначить, що манікюр з британським прапором має чудовий вигляд як на довгих, так і коротких нігтях.

Для виконання такого манікюру Вам знадобиться базове покриття, лак для нігтів білого, червоного і синього кольору, а також прозорий лак або закріплювач лаку, плоска пензлик для малювання широких смуг і тонка – для промальовування. В якості основи необхідно використовувати синій лак, а червоним і білим лаком слід малювати прямі і косі хрести.

Для того щоб манікюр з британським прапором вийшов правильним і красивим необхідно послідовно створювати малюнок. Давайте крок за кроком розглянемо техніку створення модного манікюру Британський прапор:

1. Спочатку покриваємо нігті базовим покриттям.

2. Наносимо на всі нігті синій лак для нігтів, який буде виступати тлом прапора Великобританії. Чекаємо повного висихання.

3. Малюємо за допомогою плоскої кисті прямі і косі хрестоподібні лінії лаком білого кольору. Знову чекаємо повного висихання.

4. Поверх білих смуг малюємо червоні лінії червоним лаком, використовуючи при цьому тоненьку пензлик.

5. Покриваємо готовий манікюр закріплювачем лаку або прозорим лаком – це допоможе на більш тривалий термін зберегти гарний дизайн.

Не бійтеся експериментувати! Створіть трендовий манікюр з британським прапором – і Вас будуть постійно супроводжувати захоплені погляди!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua