Червоний френч: нові ідеї


Усі жінки мріють про чудових, довгих і доглянутих нігтях. Одним з кращих методів, який може зробити нігті більш привабливими, є френч.

Френч або французький манікюр – вишуканий і елегантних вид нігтьового дизайну. З таким манікюром нігтики виглядають гарними і доглянутими, що відіграє чималу роль в загальному образі жінки.

Традиційний французький манікюр виконується з використанням світло-рожевого або прозорого базового шару лаку на підставі нігтьової пластини і яскраво-білого лаку на кінчику нігтя. Такий дизайн нігтів прекрасно підходить на всі випадки життя: починаючи від ділової зустрічі і закінчуючи сліпучої коктейльної вечіркою.

Однак френч можна створити не тільки з класичним колірним поєднанням. Для кінчиків нігтів можна вибрати лак абсолютно будь-якого кольору і відтінку. Наприклад, стильний червоний французький манікюр виглядає неперевершено і приголомшливо. такий манікюр можна легко зробити самостійно, знадобиться тільки невелике тренування для малювання чітких ліній пензлем.

На сьогоднішній день нігтьової дизайн досяг нових висот, а мистецтво французького манікюру стало трендовим. Мода породжує нові ідеї, саме тому не обов'язково створювати класичний френч, можна зробити конусоподібний, двоколірний, триколірний французький манікюр, а також можна прикрасити його квітами, геометричними фігурами, абстракцією, стразами, фольгою, акрилової ліпленням, мереживом … Червоний френч чудово поєднується з сріблом і золотом, тому спокійно можете використовувати лаки для нігтів, намистинки, стрази таких кольорів.

Червоний френч – це прекрасна основа для маси цікавих ідей дизайну нігтів. Якщо Ви часто експериментуєте зі своїми нігтями, то уявляємо Вам новий варіант французького манікюру, який підніме настрій і приверне увагу оточуючих.

Для створення незвичайного червоного френча необхідно підготувати основу під лак, прозорий або світло-рожевий лак, червоний лак, лак-декоратор з золотистими блискітками, білий лак для нігтів, тоненьку пензлик, червоні стрази, зубочистку і закріплювач лаку. Тепер можна приступати до створення чудового манікюру.

Послідовність нанесення вишуканого червоного френча:

1. покрийте нігті основою під лак.

2. Нанесіть прозорий або світло-рожевий лак – він додасть манікюру красивий вид.

3. Візьміть червоний лак і намалюйте їм дві дуги.

4. Тепер заповніть весь простір на кінчику нігтя червоним лаком.

5. Обведіть кордон червоного лаку золотистим лаком-декоратором.

6. Візьміть білий лак і за допомогою тоненького пензлика намалюйте три пелюсточки у вільному просторі між дугами під червоним лаком.

7. У центрі білих пелюсток приклейте червоний стразик за допомогою спеціального клею або прозорого лаку.

8. Нанесіть на всі нігті закріплювач лаку – це додасть блиску червоному френчу і допоможе на більш тривалий час зберегти таку красу.

Тепер червоний френч готовий! Не бійтеся експериментувати, розвивайте фантазію – і тоді Ви завжди будете виділятися з натовпу!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua