Матовий лак для нігтів: тренд восени 2013


Красиві нігті – це одна з найважливіших складових іміджу кожної жінки. Стилісти з кожним роком намагаються урізноманітнити манікюр і зробити його більш оригінальним, пропонуючи нам все нові і нові варіанти дизайну нігтів. Вибір дизайну нігтів обмежується тільки лише нашою фантазією, а на допомогу завжди прийдуть різноманітні блискітки, накладні нігті, цікаві покриття, всілякі лаки, які дозволять створити маленькі шедеври на нігтях навіть самостійно.

Новинкою осіннього сезону 2013 став матовий лак для нігтів. Хоч він з'явився досить-таки давно, але популярним став саме зараз, коли більшість стилістів вирішили звернути на матовий лак увагу, показавши наскільки красивий манікюр можна зробити з ним.

Особливістю матового лаку є абсолютна відсутність блиску, він схожий на оксамит. Сьогодні безліч виробників випускають колекції матових лаків різноманітних колірних рішень. Однак, купуючи такий лак для нігтів потрібно знати кілька секретів, за допомогою яких можна зробити матове покриття майже досконалим.

Матовий лак виглядає на нігтях надзвичайно елегантно, ненав'язливо і благородно. Він на відміну від глянцевого надає строгість манікюру. Але матовий лак гірше маскує недосконалості нігтьової пластини. Саме тому перед нанесенням такого лаку необхідно упорядкувати нігтики, зробити їх поверхню ідеально гладкою. Щоб матовий лак ліг на нігті ідеально, слід усунути всі шорсткості і нерівності. Це зовсім нескладно зробити за допомогою поліруючої пилочки.

При створенні манікюру з матовим лаком не рекомендується використовувати основу під лак. Матовий лак необхідно наносити тільки на саму поверхню нігтьової пластини, так він добре зафіксується і утворює ідеально рівне гарне покриття.

Матовий лак потрібно наносити одним акуратним шаром, оскільки всі наступні коригування стануть видні. Консистенція і склад такого лаку розраховані саме на таке нанесення, тому зробити це буде нескладно. Щоб отримати строгий матовий манікюр, не наносите поверх лаку ніяких додаткових покриттів: закріплювач або безбарвний лак. Матовий лак вкрай чутливий до всіх зовнішніх впливів, тому додатковими покриттями можна зіпсувати всю красу – нігті просто перетворяться на звичайний глянсовий манікюр.

Також матовий лак не можна сушити за допомогою спеціальних ламп або фена. Він швидко висохне сам, якщо Ви нанесете один шар. Це одна з переваг такого лаку. за рахунок свого складу матовий лак висихає майже миттєво, тому можна не боятися зіпсувати його необережним рухом.

Щоб оксамитове матове покриття надовго зберігало свою красу, не можна на нього наносити креми та інші косметичні продукти. Також потрібно обережно використовувати різну хімію, зокрема, при митті посуду.

Гамма кольорів матових лаків дуже широка. Стилісти при підборі кольорів врахували головну родзинку такого лаку – навіть екстремально-яскраві відтінки лаку при матової поверхні виглядають елегантно. Саме тому в нових колекціях представлені не тільки класичні кольори матового лаку, але і яскраво-рожеві, фіолетові, зелені, сині, чорні і сірі. До того ж модниці можуть використовувати їх і для створення повсякденного манікюру, не боячись при цьому мати вульгарний вид. Матовість робить яскраві кольори приглушений, і навіть чорний колір виглядає витончено.

Цієї осені Ви можете вибрати собі навіть найсміливіший колір лаку, оскільки його матовий ефект додасть нігтиками особливий шик, а Вашому образу – витончену завершеність.

В нашому інтернет-магазині КОСМОХІТ представлена ​​широка палітра матових лаків від таких компаній, як Peggy Sage (Франція), Deborah (Італія), BeYu (Німеччина) і Nouba (Італія).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua