Гарний манікюр на 1 вересня


Непомітно пролетіли три місяці літніх канікул, і ось вже настав кінець серпня. Ще кілька днів – і 1 вересня. Кожна дівчинка хоче виглядати найпривабливішою, особливо серед своїх однокласниць, з якими не бачилася на канікулах. Так хочеться здивувати всіх своїм зовнішнім виглядом, який повинен бути ідеальним на 100%. Саме тому до першого вересня дівчата скрупульозно продумують свою зачіску і наряд, а в старшокласниці – ще й макіяж. Звичайно ж, заздалегідь потрібно подумати і манікюр.

Перш ніж приступати до створення манікюру необхідно підібрати колір лаку. Для школи лак краще підбирати нейтральних відтінків – бежевий, ніжно-рожевий, перламутровий і перловий. Краще уникати темних, яскравих і кислотних відтінків лаку. Кілька хвилин подиву однокласників зовсім не варті подальших зіпсованих відносин з вчителями. Підбираючи колір лаку обов'язково подумайте, як він буде поєднуватися з одягом.

Самий вдалий дизайн манікюру на 1 вересня – це френч (класичний французький манікюр). Цей вид манікюру спеціально винайшли для того, щоб він підходив до будь-якого одягу і був доречний в будь-якому віці і в будь-якій обстановці. Френч дозволяє нігтям завжди мати здоровий і доглянутий вигляд, робить витонченими пальці. У френчі акцент робиться на природність і натуральність.

Не так вже давно був придуманий новий вид френча – місячний манікюр. Особливістю такого манікюру є те, що іншим кольором лаказакрашівается ніготь біля основи – це нібито перевернутий французький манікюр. На перше вересня такий манікюр також буде вельми доречний.

Якщо ж класичний френч набрид Вам, а душа вимагає чогось новенького, то рекомендуємо використовувати лаки з блискітками. Такі лаки можна використовувати замість класичного білого. Також срібним або золотим лаком можна підкреслити посмішку тоненькою лінією, за допомогою тонкою пензлика. До того ж, створюючи нестандартний

французький манікюр, по лінії «посмішки» можна намалювати ряд невеликих точок. Такі точки легко ставляться зубочисткою, але акуратніше вийде поставити спеціальним інструментом для дизайну нігтів – ДОТС.

Французький манікюр на 1 вересня можна прикрасити стразами для нігтів – вони додадуть святкового блиску. Якщо Ви хочете прикрасити стразами кожен нігтик, то рекомендуємо підбирати невеликі стрази. А якщо Ви бажаєте прикрасити стразами тільки один або два пальці, то тоді можете спокійно використовувати камені побільше. Французький манікюр чудово виглядає, якщо уздовж лінії «посмішки» або біля основи нігтя наклеїти невеликі стрази. Стрази необхідно закріплювати за допомогою прозорого лаку або спеціального клею. А переносити стрази на ніготь дуже зручно мокрою зубочисткою або ДОТС.

Якщо все -таки Вам хочеться блиснути на 1 вересня манікюром з малюнком, то намалюйте його тільки на тільки на середніх пальцях, або ж тільки на великих. Для малювання краще використовувати білий лак. Малюнок можна спокійно доповнити срібним або золотим лаком і стразами. Намагайтеся щоб візерунок вийшов легким і акуратним. Прекрасно виглядатимуть завитки, квіткові візерунки, бантики точки, а якщо ж дуже хочеться побешкетувати, то можете спробувати намалювати на нігтики зошитових лінійку і уривки формул.

І запам'ятайте, що ще в шкільному віці закладається звичка доглядати за собою. Адже краса – це не тільки природні дані, а й уміння правильно стежити за своєю зовнішністю, не носити вульгарну або невідповідну до обставин одяг, вміння робити доречний макіяж і вміння правильно поводитися на людях. Потроху розвиваючи почуття стилю і смаку, Ви досягнете прекрасних результатів. А починати, звичайно ж, потрібно ще в школі. Охайний і красивий манікюр на перше вересня, за яким Ви будете доглядати – це складова Вашого образу справжньої леді.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua