Пустотливий манікюр «Сонечко»


В останні дні літа так хочеться буйства фарб, яскравих емоцій, райдужної палітри. У цьому може допомогти надзвичайно красивий і веселий манікюр із зображенням сонечка, адже це єдиний жучок, який можна назвати милим. Бешкетне зображення сонечка на нігтях робить такий манікюр універсальним, він прекрасно підходить для жінок будь-якого віку: від маленьких дівчаток до дорослих модниць.

Яскравий жучок з глянсовою червоною спинкою і чорними точками на ній так і проситься на нігті тих жінок, які мають почуття гумору, не бояться привертати увагу і люблять веселі жарти та щирі посмішки.

До речі, практично в усіх країнах світу існує легенда, що сонечко – це жучок, що живе на небесах, який прильоту до людей, приносить їм удачу. Тому якщо Ви хочете стати везучою, сміливо беріть в руки лак для нігтів і пензлик і приступайте до створення манікюру «Божа корівка» – гарний настрій, як мінімум, Вам гарантовано.

Манікюр сонечко має чудовий вигляд як на коротких, так і на довгих нігтики. Такий манікюр дуже легкий у виконанні. Все що потрібно – це червоний, чорний і білий лак для нігтів, основа під лак, зубочистка або ДОТС, тонка пензлик, закріплювач лаку і гарний настрій.

Техніка нанесення манікюру «Божа корівка»:

1. Перед тим як приступити до створення манікюру сонечко потрібно видалити кутикулу за допомогою спеціального кошти для видалення кутикул і надати нігтям красиву форму за допомогою пилочки.

2. Покриваємо нігтики основою під лак. Чекаємо поки висохне.

3. Створюємо основу нашого дизайну: наносимо щільним шаром червоний лак на всі нігтики.

4. Як тільки червоний лак висохне, беремо чорний лак тонким пензликом і малюємо контур посмішки, як для французького манікюру. Потім чорним лаком зафарбовуємо кінчики нагідок. Так вийде голова сонечка.

5. Тепер знову беремо чорний лак і за допомогою тоненького пензлика малюємо вертикальну лінію посередині кожної нігтьової пластини. В результаті у нас вийде два крильця милою сонечка.

6. Беремо зубочистку або ДОТС, маку в чорний лак – і малюємо круглі крапочки на нігтики.

7. Беремо білий лак і малюємо дві точки – очі сонечка.

8. Якщо Ви хочете зробити манікюр з сонечком більш святковим, то можете наклеїти невеликі стразики на очі або точки милого жучка.

9. Покриваємо малюнок закріплювачем лаку – це допоможе сонечку довго залишатися глянсовою і яскравою.

Можна також зробити педикюр з сонечком – він буде виглядати дуже забавно. Експериментуйте – створіть і інші дизайни з сонечком. І нехай такий манікюр подарує Вам і оточуючим позитивні емоції!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua