Модний макіяж сезону восени 2013 року


Модний макіяж сезону восени 2013 повинен створюватися з тіней виключно теплих відтінків без чітких ліній і меж, саме тому переливаються розтушовані тіні для повік – це головний тренд настала осені. Також модним цього сезону є макіяж, в якому акцент зроблений на очі, виділені брови, ледь помітний блиск на губах. Давайте більш детально розглянемо правила створення макіяжу осінь 2013.

У першу чергу необхідно вирівняти тон особи за допомогою тонального крему. Так як зараз в моді ідеальний мармуровий колір шкіри обличчя, то підбираємо тональну основу мармурового відтінку. До того ж, при створенні макіяжу восени 2013 такий тон тим більше потрібен, щоб нерівності шкіри обличчя не відволікали увагу від акценту на очах.

В даному макіяжі не рекомендується використовувати рум'яна, а ось брови слід підкреслити олівцем для того, щоб вони знайшли ідеальну шаблонну форму. Ні в якому разі не малюйте тонкі брови, оскільки це буде антіхітом осені 2013 року. В даному сезоні віддавайте перевагу щільним і широким брів, з гостреньким вигином.

Тепер можна приступати до макіяжу очей. Візьміть оливкові тіні для повік з перламутровою палетки і нанесіть їх на внутрішні і зовнішні куточки очей, залишивши при цьому простір між ними. Залишений просвіт слід замалювати матовими фіолетовими тінями, що вкрай важливо. вертикальну тіньову лінію трошки подовжити вгору, виходячи на п'ять міліметрів за межу згинання століття. Оскільки восени 2013 чіткі лінії не актуальні, то обов'язково ретельно розтушуйте тіні між собою, але так, щоб соковитість тіней зблякла і стало неможливо відрізнити їх колір.

на нижню повіку слід нанести фіолетові тіні тонкою лінією, і обов'язково відразу ж розтушувати їх, щоб не зіпсувати макіяж чіткої стрілкою. Фіолетові тіні можна замінити на оливкові, якщо у Вас очі зеленого кольору, і на сині – якщо очі блакитні. Якщо ж Ви будете створювати осінній макіяж для денного часу, то тоді краще зовсім відмовтеся від цієї лінії. Застосовуйте її тільки для вечірнього макіяжу.

Далі необхідно нанести тіні на зовнішній уголокостного століття, що буде найскладнішим в даному варіанті макіяжу. Для цього необхідно на зовнішній куточок нерухомого століття нанести тіньову довгу стрілку фіолетовими тінями, потім поруч також нанести стрілку оливковими тінями, а потім знову фіолетову стрілку і знову оливкову.

Обов'язково запам'ятайте, що обидва відтінку тіней повинні бути тільки матовими, оскільки перламутрові тіні не рекомендується наносити на нерухоме повіку в макіяжі сезону восени 2013.

Як тільки Ви завдасте все стрілочки фіолетовими і оливковими тінями, то обов'язково дуже ретельно розтушуйте їх протягом декількох хвилин. Такий прийом допоможе тіньової стрілкою на нерухомому столітті красиво переливатися від світлого до темного і навпаки, що зробить погляд виразним, а осінній макіяж ефектним і незабутнім.

Модний мейк-ап восени 2013 слід завершити ефектними віями – це можуть бути як накладні, так і свої. Накладні вії рекомендуємо використовувати тільки в тому випадку, якщо Ви будете виконувати такий макіяж для особливої ​​події. Нижні вії виділяти не треба, їх можна просто фарбувати тушшю одним легким шаром.

Не варто при створенні даного макіяжу виділяти губи. Все ж не зайвим буде нанесення легкого ледь помітного блиску для губ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua