Новий тренд 2013: джинсовий манікюр


Щороку в нігтьовому дизайні з'являються все більш креативні і незвичайні ідеї манікюру: ікорний, minx, шелак, оксамитовий, газетний – уже й не перерахувати всіх різновидів оригінального дизайну для нігтів. Ну здавалося б, що ще можна придумати для створення незвичайного манікюру? Проте в цьому році деякі торговельні марки по-новому поглянули на звичні для нас речі – джинси. Уявіть, їх пропонують тепер «надіти» на наші нігтики! Нової фішкою 2013 року стало джинсовий манікюр, який допоможе Вам виділитися з натовпу.

Джинсовий дизайн нігтів дуже сильно здивував багатьох сучасних красунь, вони полюбили цю ідею для манікюру і стали часто використовувати її у своєму повсякденному житті. Чи не яскраво, але захоплююче і практично – це девіз нового трендового манікюру. До того ж, аматоркам джинсового одягу більше не треба думати про сумісність наряду з манікюром.

Багато знаменитих косметичні компанії стали випускати лаки для нігтів з джинсової текстурою, так як це віяння, швидше за все, затримається з нами надовго. Адже джинс міцно увійшов в наше життя і став класикою, яка завжди в моді! Але джинсовий манікюр зовсім не обов'язково створювати за допомогою спеціального лаку. Можна взяти звичайні декоративні лаки різних відтінків синього. Джинсовий манікюр можна прикрасити стразами, намистинами і навіть металевими деталями – всім, чим прикрашають джинсовий одяг!

Сьогодні ми розповість Вам про один з варіантів створення трендового джинсового манікюру 2013, який просто подарує багато яскравих емоцій – це манікюр «Потерті джинси».

Для створення такого манікюру необхідно підготувати базу під лак, білий і яскраво-синій лаки для нігтів, пензлик з жорстким ворсом, тонкий пензлик, спонж, стрази, закріплювач лаку.

1. Перш за все необхідно покрити нігті базою під лак, яка краще зчепився лак з нігтьової пластиною, вирівняє її, запобіжить утворенню бульбашок і захистить нігті від шкідливого впливу лаку.

2. Як тільки база під лак висохне, потрібно в два шари нанести синій лак. Намагайтеся, щоб шари були тонкими – це допоможе лаку довше триматися на нігтики, він не буде сколюватися шматками. Тепер чекаємо повного висихання синього лаку.

3. Беремо жорсткої пензликом білий лак для нігтів і робимо вертикальні різкі мазки від підстави нігтів до кінчика. Обов'язково стежте за тим, щоб білого лаку на пензлику було чуть-чуть, щоб вона була майже сухий.

4. Точно так же наносимо другий шар білим лаком, але на цей раз штрихи слід робити горизонтально.

5. Капніть на спонж трохи лаку синього кольору і легенько хаотичними рухами доторкніться їм до нігтів. Даний прийом допоможе приховати сліди білого лаку, залишивши тільки його легкий «наліт» і візуальну потертість, як у джинсів.

6. Тепер візьміть тонкий пензлик, мокніть нею в білий лак і намалюйте на нігтики кишені, строчки – все те, що у Вас асоціюється з джинсами.

7. І нарешті покрийте манікюр закріплювачем лаку.

8. І на завершення прикрасьте нігтики стразами, які будуть нагадувати гудзики на джинсах.

Спробуйте створити джинсовий манікюр – і Ви станете наймоднішою дівчиною серед оточуючих!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua