Hypnotic Poison - любовний напій від Christian Dior (Крістіан Діор)


Hypnotic Poison (Зачаровує Яд) – східна солодка ароматна композиція з пікантними нотками ванілі і мигдалю, створена в 1998 році для модного будинку Christian Dior (Крістіан Діор) відомим парфумером високого класу Annick Menardo ( Анник Менардо), творами якого захоплюється весь світ. Hypnotic Poison – третій парфумерний «Яд» після Poison (1985 року) і Tendre Poison (1994 року).

аромат Hypnotic Poison – це зброя спокушання для жінок «в червоному»! Hypnotic Poison – це чарівний любовний напій від Christian Dior.
Жінка Hypnotic Poison завжди домагається поставленої мети. Вельми грайлива розкутість в її витончених методах полонить і притягує почуття, змушує втрачати розум, провокує і спокушає чоловіків.

Обличчям рекламної кампанії парфумів Hypnotic Poison стала яскрава голлівудська зірка і модель Milla Jovovich (Міла Йовович), яка пронизливо гіпнотизує своїм поглядом. Пізніше аромат від Christian Dior стала представляти італійська всесвітньо відома актриса Monica Bellucci (Моніка Белуччі).

Ароматна композиція Hypnotic Poison має неординарну чотирьохрівневу структуру. Яскравий і запальний танець привабливої ​​і солодко п'янкого аромату відкривається пряно-горіховим дуетом гіркого мигдалю і кмину. Дана «надвершіна» своїм ритмічним танцем пронизує чуттєве багатство всього оксамитового букета Hypnotic Poison. Вершина парфумерного твори складається з фруктового акорду абрикоса і сливи з відтінками кокосового горіха і червоного перцю. Збудлива найсміливіші фантазії приваблива теплота переходить в ароматне серце, в якому ідилія квітів оригінального аромату Poison розбавлена ​​екзотичними акордами. Східне наполегливе чарівність жасмину самбак з відтінками мексиканської туберози, непальської троянди і конвалії, розмиваючись з загадковими нотками палісандра і моху, осідає цукровою пудрою на привабливу основу ароматної композиції, що випромінює теплий спокій від усвідомлення сили. У базі аромату маслянисті напівнатяки сандалу потопають в свіжих одкровеннях мускусу, чуттєвої розкоші ванілі і контрастних акцентах мигдалевого горіха.

Аромат Hypnotic Poison – східний десерт з гіпнотичним ефектом томного, по-котячому витонченого, м'якого зваблювання.

гіпнотичного сутність ароматної композиції Hypnotic Poison від Christian Dior максимально підкреслює зачаровує «яблучний» темно-червоний флакончик. Золоті та чорні акценти на флаконі тягнуть аромат сексуальної чуттєвості на поверхню. Такий екзотичний дизайн пляшки Hypnotic Poison робить недвозначний натяк і дарує обіцянки романтичних і екзотичних пригод.

Любовний напій Hypnotic Poison створений для гламурних молодих спокусниць. Вечірній вишукано романтичний аромат Hypnotic Poison огорне теплим увагою в холодну пору року.

Ароматна композиція Hypnotic Poison в 2008 році була перевидана в ексклюзивній серії еліксирів, а в 2010 році світ побачила її оновлена ​​«орхідейні» версія Hypnotic Poison Eau Sensuelle.

У жовтні 2011 року була запущена нова рекламна кампанія аромату Hypnotic Poison, обличчям якої стала актриса з Франції, яка домоглася світового визнання після зйомок у фільмі Квентіна Тарантіно Inglourious Basterds, M é lanie Laurent (Мелані Лорен).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua