Новорічний макіяж 2014

Щоб новорічний макіяж 2014 виглядав фантастично, його необхідно вміло виконати. Саме в казкову ніч, яка настає лише тільки один раз в рік, кожна жінка повинна виглядати феєрично незалежно від службового становища і віку. У новорічну ніч будуть доречні і блискучі тіні для повік, і довгі насичені стрілки, і стрази, і блискітки, і сяючий блиск для губ, і навіть ефектні накладні вії найхимерніших форм.

Безумовно, мейк-ап на Новий Росія Рік 2014 зобов'язаний відповідати модним тенденціям, добре поєднуватися з нарядом і зачіскою, а також відповідати популярному Східним календарем, відповідно до якого наступний рік буде роком Синьої Дерев'яною Коні. У сьогоднішній статті ми розповімо, як поєднати все це в новорічному макіяжі 2014.
Кінь – розумна тварина, тому, щоб зустріти рік в її традиціях, необхідно відкласти ляльковий макіяж на наступне торжество. Також постарайтеся не перестаратися з косметикою, оскільки благородне і елегантне тварина такого точно не оцінить.

Для створення макіяжу на Новий Росія Рік 2014 вибирайте класику, наприклад, створіть загадковий димчастий макіяж, який в залежності від обраного відтінку і інтенсивності нанесення підходить практично всім представницям прекрасної статі. Для виконання такого макіяжу можна використовувати сині, чорні, сірі, зелені, смарагдові, фіолетові і бірюзові тіні. Так як Кінь Синя, то підбирайте тону, найбільш наближені до цього кольору. Димчастий макіяж можете доповнити тінями з блискітками. Постарайтеся акуратно нанести їх на верхню повіку до складки, але таким чином, щоб не затьмарити цим маленьким акцентом всю ідею димчастого макіяжу.

Також для створення макіяжу на Новий Росія Рік 2014 можна порадувати і стихію року – Дерево, зробивши новорічний макіяж в природних бежевих або коричневих відтінках. Можете додати трошки рожевого кольору, щоб оживити макіяж, особливо в тому випадку, якщо Ви будете зустрічати Новий рік в рожевому вбранні.

Обов'язково підкресліть олівцем розріз очей для додання їм виразності. Оптимальним відтінком буде олівець на кілька відтінків темніше тіней. Тим більше що в цьому сезоні стрілки в тренді і гріх цим не скористатися. Для додання стрелочкам чіткості скористайтеся підведенням, а щоб зробити їх більш розтушованими нанесіть мерехтливі тіні.

В макіяжі на рік Синьої Коні також можна використовувати блискітки і стрази, але без перебору, в помірній кількості, щоб виглядати жіночно і стильно.

Вії на Новий Росія Рік 2014 повинні бути пухнастими і довгими. В цьому випадку Вас виручить туш для вій від таких торгових марок як Dessange (Франція), Artdeco (Німеччина), Yllozure (Франція), L'Oreal (Франція), оскільки вони в кілька разів збільшують довжину і обсяг вій. Також можете скористатися гарними накладними віями.

Виразними повинні бути і риси обличчя. Додайте вилицях чіткості за допомогою рум'ян. Не забудьте підкреслити брови. Їх форма повинна бути акуратною і в міру широкою, а колір не надто яскравим, трошки приглушеним і природним, щоб Ваш образ не був ляльковим.

Пам'ятайте про головне правило макіяжу – акцент робіть або на очі, або на губи. Тому при створенні макіяжу на Новий Росія Рік 2014 скористайтеся мерехтливим блиском для губ. Надайте своїм губках максимальний обсяг, такий як у Коники.

Не полінуйтеся, спробуйте зробити макіяж для новорічної ночі за кілька днів до торжества, щоб напевно переконатися, що він вийде у Вас ідеально. І нехай зустріч Нового року 2014 стане незабутньою!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua