Святковий макіяж на 8 березня

Кожній представниці прекрасної статі в Міжнародний жіночий день хочеться виглядати чарівною і привабливою. Однак у багатьох жінок виникає питання про те, як правильно створити святковий макіяж, який би ідеально підходив. Серед великої різноманітності образів, пропонованих візажистами, ідеальним варіантом є поділ макіяжу за віковими критеріями. Тому давайте більш детально розглянемо правила створення мейк-апу на 8 березня для жінок будь-якого віку.

15 років

Святковий макіяж до 8 березня в такому юному віці повинен бути найбільш натуральним. Але ж так хочеться в святковий день надати виразності очам і нанести на вилиці трошки рум'ян для освіження образу. П'ятнадцятирічним особам необхідно стежити за тим, щоб декоративна косметика не перевантажувала молоде обличчя, оскільки це як мінімум, додасть кілька років, а також буде виглядати занадто неприродно і вульгарно. Для уникнення цього в макіяжі необхідно дотримуватися натуральних пастельних відтінків.

П'ятнадцятирічним представницям прекрасної статі не рекомендується використання тональної основи, оскільки молода шкіра ще дуже хороша і прекрасна для повної маскування. Нерівності шкіри і прищики можна замаскувати за допомогою коректора, який без проблем допоможе замаскувати будь-які недоліки. Межі коректор слід розтушувати подушечками пальців для того, щоб вони злилися з шкірою.

Далі рекомендується приступити до нанесення пудри, яка допоможе візуально вирівняти тон особи і запобіжить жирний блиск. Юним дівчатам слід вибирати матову мінеральну пудру, оскільки вона має щільну текстуру, що допоможе без особливих зусиль нанести ідеально тонкий, рівний і невагомий шар. До того ж, така пудра містить найменшу кількість небезпечних компонентів.

Бровам слід надати правильну природну форму, яка додасть магнетизму і виразності погляду. Брови необхідно фарбувати тінями для брів, попередньо підібравши відтінок в тон корінню волосся.

Після цього верхній ресничний край прорисуйте коричневим олівцем для того, щоб надати візуальної густоти віям. Для завершення макіяжу очей скористайтеся чорної тушшю, яка чудово підкреслить блискучі очі 15-річної дівчини.

Що стосується рум'ян, то юним особам рекомендується використовувати рожеві або персикові відтінки.

На губи нанесіть блиск персикового або рожевого відтінку. Бажано, щоб блиск був без блискіток або дрібних вкраплень. Віддайте перевагу глянцевому блиску.

20 років

Двадцятилітнім представницям прекрасної статі при створенні макіяжу на 8 березня можна сміливо експериментувати, використовуючи яскраві акценти. І все ж слід пам'ятати про те, що надмірна кількість косметики на обличчі не є показником ефектного мейк-апу. Досить зробити один акцент, наприклад, на губи.

Пам'ятайте, що жодна помада не буде виглядати добре, якщо тон шкіри буде не ідеальним. Тому перед створенням макіяжу губ доведіть до досконалості тон шкіри.

Ми радимо використовувати червону помаду, але при цьому пам'ятайте, що рум'яна повинні бути коралового або персикового відтінків, оскільки вони будуть найкраще гармоніювати з червоними губами.
Перед нанесенням помади покрийте губи тоном, потім обведіть контур олівцем червоного відтінку в тон помади і заштрихуйте всю поверхню губ. Лише після цього можете приступати до нанесення помади. Потім слід промокнути губки серветкою і знову нанести шар помади.

Тепер можна приступати до макіяжу очей. При використання яскравої помади не рекомендується фарбувати тушшю нижні вії. Слід фарбувати тільки верхні вії. В іншому випадку вийде «ляльковий макіяж». Якщо Ви хочете використовувати тіні, то рекомендуємо підбирати коричневі відтінки, але при цьому створюйте легкий серпанок.

Для додання легкого глянцевого сяйва шкірі можете використовувати пудру, але зовсім трохи – пару помахів кисті буде достатньо.

30 років

Девіз тридцятирічних дівчат — виглядати ефектно і яскраво! Саме тому макіяж до Міжнародного жіночого дня повинен бути відповідним. Можете сміливо вибирати сірий smoky eyes!

В першу чергу вирівняйте тон особи. Далі нанесіть на вилиці і під брови рум'яна — це допоможе додатково освіжити обличчя і додасть сірому smoky eyes родзинки. також освіжити макіяж допоможе шіммер, який рекомендується нанести на саму опуклу частину скули, — це додасть свіжості і рельєфності.

Тепер можна приступати до макіяжу очей. Нанесіть основу під тіні, що запобіжить скочування макіяжу. Далі візьміть чорний олівець для очей і обведіть їм внутрішнє нижню повіку і верхній ресничний край. Намагайтеся, щоб лініія на верхньому столітті була досить широкою, щоб її можна було з легкістю розтушувати. Тепер можна нанести тіні і гарненько їх розтушувати до стану димки.

40 років

Макіяж в 40 років істотно відрізняється від макіяжу для більш юного віку. Візажисти рекомендують після сорока дотримуватися правила «чим менше – тим краще». При створенні макіяжу на 8 березня для сорокарічних представниць прекрасної статі потрібно пам'ятати головне завдання – приховуємо недоліки і підкреслюємо гідності.

В першу чергу на шкіру обличчя рекомендується нанести базу зі світловідбиваючими частинками, яка допоможе «засяяти». Далі наносимо тональний крем. Він повинен бути невагомим, оскільки маскувати зморшки необхідно не щільною текстурою, а легкої, але разом з тим живильним, щоб шкіра додатково воложилася.

При створенні макіяжу в 40 років не рекомендується малювати чітку лінію брови, оскільки це візуально додає кілька років. Слід зачісувати волоски трошки наверх, використовуючи при цьому гель для брів. Натуральні брови додадуть особі молодості.

Не використовуйте перламутрові тіні, блискітками і блискучу помаду, оскільки такі вони старять. Рекомендуємо зупинити свій вибір на декоративній косметиці з делікатним сяйвом.

Лінію росту вій рекомендуємо підкреслити лайнером. Верхні вії фарбуйте тушшю. Не рекомендується фарбувати тушшю нижні вії, якщо є проблема мішків або зморшок під очима. Краще зробіть акцент на шикарні верхні вії.

Правильно створений макіяж допоможе Вам в будь-якому віці залишатися красивою!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua