Luxury Glam - розкішна дорогоцінна колекція макіяжу від Make up Factory (Макіяж Фекторі)


Німецька компанія Make up Factory (Макіяж Фекторі), надихаюча жінок на відкриття нескінченних можливостей своєї краси, випустила святкову колекцію макіяжу Luxury Glam, яка завдяки обраній колірній палітрі стала по-істині розкішної. Нова колекція Luxury Glam виконана у відтінках дорогоцінного металу — сяючого золота.

Колекція Luxury Glam — це данина золотій лихоманці. Натхненням на її створення стали блискучі паєтки на шикарних вбраннях в поєднанні з золотими блискучими коштовностями. Для завершення такої елегантності необхідний ідеальний макіяж, виконаний у відтінках ефектного золота, який подарує відчуття багатства і чистої розкоші.

Варто відзначити, що макіяж Luxury Glam навряд чи підійде в якості щоденного, а ось для свята він стане ідеальним рішенням.

В колекцію Luxury Glam від Make up Factory увійшли гламурні тіні для повік, туш для вій, олівець для очей, світловідбиваючий флюїд, мерехтливий хайлайтер, губна помада і лак для нігтів.

Створити розкішний макіяж допоможуть нові тіні для повік Chromatic Glam Eye Shadow, які виконані в елегантному дизайні з прекрасним тисненням, схожим на розкішні сукні з блискучими паєтками.

Chromatic Glam Eye Shadow — це поєднання рідких, кремових, запечених і пудрових тіней для повік в одній текстурі. Дані тіні для повік тримаються до восьми годин. Формула тіней Chromatic Glam Eye Shadow містить пігменти найвищої чіткості і ексклюзивний перли, які створюють на століттях мерехтливий ефект і гарантують інтенсивність кольорів.

Тіні кремово-ніжні і гладкі в нанесенні. Вони представлені в десяти металевих мерехтливих відтінках: Glamorous Silver (гламурне срібло), Gold Shimmer (золоте мерехтіння), Exclusive Beach (ексклюзивний пляж), Rosy Champagne (рожеве шампанське), Pearly Pink (перлинно-рожевий), Rosy Jewel (рожева коштовність) , Golden Beige (золотий беж), Shimmering Sand (мерехтливий пісок), Frozen Mint (морозна м'ята), Blue Sky (блакитне небо).

Також в колекцію Luxury Glam увійшла нова туш для вій Full Intense Mascara No. 1. туш представлена ​​в єдиному чорному кольорі. До того ж дана туш випущена лімітованою дизайні з відбитком паєток на ручці кисті. Для отримання максимального ефекту були спеціально об'єднані волокна різної щільності.

Туш Full Intense Mascara No. 1. збагачена різними воском, в число яких входить і віск карнаубський пальми, що забезпечує ідеальний догляд за віями, роблячи їх гладкими. Після нанесення туші Ваші вії стають максимально підкрученими, візуально подовженими і феноменально об'ємними. Туш Full Intense Mascara можна використовувати навіть дівчатам, які носять контактні лінзи і мають чутливими очима.

Ще в колекцію Luxury Glam від Make up Factory увійшов викручувати кремообразний олівець для очей з метталіческіе мерехтливими пігментами Metallic Eye Liner. М'яка кремоподібна текстура олівця забезпечує стійкий колір на тривалий час. Водостійкий олівець Metallic Eye Liner зробить Ваші очі карколомними, вони будуть викликати захват у всіх оточуючих.

Олівець представлений в таких приголомшливих відтінках Black Glam (чорний гламур), Metallic Anthracite (металевий антрацит), South Blue (південно-синій), Diamond Brown (діамантово-коричневий), Brown Bronze (бронзово-коричневий), Metallic Cream ( міталіческо-вершковий), Metallic Silver (срібний металік), Metallic Lagoon (металік лагуна), Golden Hightlight (золоте сяйво).

Колекція Luxury Glam представлена ​​і Illuminating Skin Perfector — це світловідбиваючий флюїд, який забезпечує сяючий колір обличчя і тонкий, таємничий блиск. Даний засіб містить спеціальні мерехтливі пігменти, які згладжують невеликі нерівності шкіри, лінії і зморшки. Шкіра здається гладкою і шовковисто-гладкою і сяючою.

Також в нову колекцію від Make up Factory увійшов чудовий, мерехтливий хайлайтер для щік і брів Luminous Skin Highlighter — це рідкі промінчики сонця на Вашій шкірі! Мерехтливі золоті світловідбиваючі пігменти в поєднанні з легкої бронзовим відтінком дарують шкірі сяючий сонячний поцілунок.

Звичайно ж, в колекцію Luxury Glam увійшли і мерехтлива губна помада Shimmer Lipstick в нових відтінках, яка допоможе створити гламурний святковий образ, надавши губам неймовірного сяйва.

Також в колекцію Luxury Glam увійшов неповторний лак для нігтів Nail Color, який зробить Ваші нігтики сяючими на довгий час. Лак представлений в декількох нових відтінках: Rosy Champagne (рожеве шампанське), Glamorous Silver (гламурне срібло), Gold Shimmer (золоте сяйво), Golden Beige (золотисто-бежевий), Shimmering Sand (мерехтливий пісок), Rosy Jewel (дорогоцінне-рожевий) .

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua