Колекція макіяжу Trend Look Spring / Summer 2014 року - романтична легкість від Make up Factory (Макіяж Фекторі)

Німецька компанія Make up Factory (Макіяж Фекторі), яка виробляє професійну високоякісну косметику люкс-класу, в січні 2014 році презентувала нову весняно-літню колекцію макіяжу Trend Look Spring / Summer 2014, яка перенесе кожну жінку в романтичний світ веселощів і легкості.

Символ початку справжньої весни є цвітіння вишні. Саме в цей чарівний період світ перетворюється в чудове біло-рожеве море прекрасних квітів. Тому в новій колекції макіяжу від Make up Factory переважають м'які пастельні відтінки рожевого, світло-зеленого, коричневого і колір червоної кори.

Колекція декоративної косметики Trend Look Spring / Summer 2014 підсолодить весну і пробудить бажання влітку. Нова колекція допоможе кожній представниці прекрасної статі створити прекрасний і сяючий образ, який буде привертати увагу оточуючих.

Перший крок створення романтичного образу починається з бази під макіяж Make up Base, яка увійшла в нову колекцію. Make up Base — це ідеальна основа для свіжого, сяючого тону особи. Дана прозора база готує шкіру до подальшого нанесення тонального крему, роблячи більш стійким тон.

Далі необхідно нанести на повіки базу під тіні Sensitive Eye Shadow Base, оскільки вона приховує дрібну судинну сітку і надає шкірі вік неймовірну гладкість. До того ж база під тіні робить більш стійким, насиченим і яскравим колір тіней, запобігаючи їх скочування.

Також в колекцію Trend Look Spring / Summer 2014 увійшла палетка тіней Eye Colors " Rose Garden " № 90, яка представлена ​​чотирма гармонійно поєднуються відтінками: від пастельно-рожевого до коричневого. Такі теплі, природні відтінки допоможуть створити як натуральний, ніжний макіяж, так і експресивний, яскравий образ. Легка пудровая текстура тіней м'яко і ніжно лягає на шкіру.

Щоб додати погляду свіже сяйво в весняно-літню колекцію були включені запечені тіні Eye Shadow відтінку " Cherry Blossom " № 88. ці тіні допоможуть створити чудовий мерехтливий макіяж очей.

Для створення макіяжу століття ідеально підійде маленька кисть для тіней Eye Shadow Brush small, що складається з якісних еластичних щетинок. Форма пензлика дозволяє створити ідеальний smoky eyes.

Для розтушовування тіней для повік і створення градації кольору ідеально підійде Blending Eye Shadow Brush - кругла кисть для розтушовування тіней з еластичними, неймовірно м'якими волокнами.

Звичайно ж, в кожній косметичці повинна бути туш для вій. Тому в колекцію Trend Look Spring / Summer 2014 входить туш чорного кольору All in One Mascara, яка ідеально завиває вії, рівномірно лягати на них. Дана туш візуально подовжує вії, залишаючи їх гнучкими і пружними.

Серцем модною весняно-літньої колекції від Make up Factory стали рум'яна Rosy Shine Blusher у відтінку " Rosy Breeze " № 07. Рум'яна ідеально поєднують в собі три відтінки: абрикосовий, мигдальний і рожевий піон. Шовковисто-м'яка, легка текстура рум'ян надає м'яке мерехтіння на вилицях, а елегантний золоті частинки створюють ніжне сяйво. Дизайн рум'ян привертає до себе увагу, оскільки на всю поверхню рум'ян завдано об'ємний квітковий принт.

Ідеальний контур губ допоможе створити олівець для губ Defining Lip Liner м'якого відтінку рожевого деревини " Antique Pink " №53. Кремова текстура олівця запобігає розтіканню помади і блиску.

Спокусливість губ підкреслить помада Lip Color, яка в новій колекції представлена у відтінку ніжно-рожевого деревини " Natural Rosewood " №235 і відтінку яскравою фуксії " Pink Fuchsia " №238.

Для додання губам неймовірного мерехтіння в колекцію Trend Look Spring / Summer 2014 включили блиск для губ High Shine Lip Gloss, представлений в двох відтінках: блідо-рожевому №39 " Dune Rose " і насичено рожевому №51 " Pink Lily ". Повноту і спокусливість губам додасть легка кремова текстура блиску і вологий ефект.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua