Перенесіться в світ джунглів з колекцією Jungle Fever Collection Summer 2014 від Artdeco (Артдеко)


Німецька косметична компанія Artdeco (Артдеко) надихнувшись хижими принтами, екзотичними квітами, яскравими відтінками і дикими тваринами джунглів, які прикрашали захоплюючі колекції нарядів на модних показах, презентував в квітні 2014 року річну лімітовану інноваційну і надзвичайно привабливу колекцію макіяжу і бронзірующая продуктів під назвою Jungle Fever Collection Summer 2014.

Косметичні засоби нової колекції від Artdeco перенесе Вас назад до природи: в захоплюючий світ насичених фарб диких джунглів! З колекцією Jungle Fever Ви відчуєте всю силу природи!

В колекцію макіяжу Jungle Fever увійшли нові відтінки тіней, помад і рум'ян - від бронзових і нейтральних натуральних, до насичено зелених і яскраво-червоних. Всі відтінки нових декоративних засобів ідеально збалансовані, що дозволяє створити чудовий мейк-ап в будь-якому стилі.

Традиційно нова колекція Jungle Fever має оригінальний магнітний футляр-коробочку Jungle Fever Beauty Box, яка на цей раз прикрашена прекрасним принтом бабок і екзотичних тропічних рослин. У такий футляр можна помістити необхідні тіні для повік і рум'яна. Така фішка Artdeco давно полюбилася прихильницям косметичного бренду і тому припаде до смаку і тим представницям прекрасної статі, які тільки почали своє знайомство з колекціями декоративної косметики Artdeco. Футляр-коробочка Jungle Fever Beauty Box ідеально підійде для подорожей, оскільки на її внутрішній стороні розміщено дзеркальце.

Для створення неперевершеного сліпучого макіяжу очей в колекцію Jungle Fever були включені тіні для повік з металевим ефектом Art Couture Eyeshadow, які мають революційну текстуру — вони об'єднують в собі кращі характеристики запечених, пресованих і кремових тіней. Ніжна текстура тіней при нанесенні перетворюється на м'який кремовий порошок, який робить макіяж очей неймовірно яскравим. Інтенсивність кольору підсилює високоякісний перловий порошок, який утворює захоплюючий металевий блиск.
Нові тіні від Artdeco — це сліпуче прикраса для чарівних очей, яке привертає до себе увагу оточуючих.

Тіні для повік Art Couture Eyeshadow представлені такими новими відтінками: Earthy Brown (землисто-коричневий), Sugar Pearl (перловий цукор), Gold Green (зелене золото), Blue Steam (синій пар), Golden Earth (золота земля), Green Jungle (зелені джунглі), Jungle River (річка джунглів), Sweet Violet (приємна фіалка).

Також колекція Jungle Fever представлена ​​незвичайно ніжною з чуттєвим блиском помадою Art Couture Lipstick, яка має пластичну текстуру, досконалий, спокусливий, насичений колір. Помада Art Couture Lipstick об'єднує в собі ніжність і жіночну елегантність. Унікальна кремообразнай помада має лікувальні, заспокійливими і пом'якшуючими властивостями. Після використання помади Art Couture Lipstick шкіра губ стає більш еластичною, гладенькою. Враження від помади доповнює її приємний, чарує аромат.

Помада нової колекції Jungle Fever випущена в таких чудових відтінках: Pearl Mandarin Orange (перловий мандарин) і Peal Blazing Red (перловий палаючий червоний).

Щоб підкреслити вилиці і надати обличчю сяйва в колекцію Jungle Fever від Artdeco увійшли мерехтливі триколірні рум'яна Bronzing Glow Blusher, які утворюють ніжний, спокусливий відлив золота на щоках. Після нанесення рум'ян створюється враження ніби-то Ви купалися в золоті сонячного світла! Елегантна, легка текстура рум'ян дуже м'яко і ніжно лягає на шкіру, роблячи її бархатистою.

Рум'яна Bronzing Glow Blusher представлені у відтінку Queen of the Jungle (королева джунглів) — це три мерехтливі кольори — м'який фуксія кораловий і рожевого дерева, які подарують ранкову свіжість шкірі. Всі ці кольори ідеально поєднуються між собою.

Також в колекцію Jungle Fever увійшла ніжна, прозора пудра-бронзатор Bronzing Powder Compact SPF 15, яка надає шкірі обличчя матовий природний відтінок. Нова пудра від Artdeco захищає шкіру від негативного впливу ультрафіолетових променів. До того ж, нова пудра є водонепроникною, що робить її ідеальною для яскравого літа! пудра швидко вбирається, зволожує і живить шкіру, регенерує структуру колагену.

Бронзірующая пудра Bronzing Powder Compact SPF 15 представлена ​​в таких нових відтінках Bronzing Fever (бронзірующая лихоманка) і Tan Fever (лихоманка засмаги).

Для видимого збільшення об'єму вій в колекцію Jungle Fever увійшла об'ємна водостійка туш Perfect Volume Mascara Waterproof.

Також нова колекція Jungle Fever Collection Summer 2014 поповнена спреєм-автозагаром для ніг Spray On Leg Foundation і базою для макіяжу повік Eyeshadow Base.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua