Blue Invasion - нова колекція неприборканих і суперечливих ароматів від Comme des Garçons (Ком де Гарсон)


Знаменитий авангардний будинок моди Comme des Gar ç ons (Ком де Гарсон) в 2013 році презентував нове парфумерне творіння — колекцію ароматів під назвою Blue Invasion. У нову колекцію від Comme des Gar ç ons увійшли три нові суперечливі і неприборкані, пікантні і привабливі ароматні композиції — Blue Cedrat, Blue Encens і Blue Santal.

Аромати колекції Blue Invasion — це зіткнення приємного тепла з пронизливим холодом, які є постійними супутниками літнього сезону. Blue Invasion — це свіжі і одночасно зігріваючі композиції. Колір глибокого синього моря висловлює суперечливе сплетіння прохолоди і тепла знакових трьох нот – слідкувати-пряного бальзамічного ладану, благородного кедра і магічного сандалового дерева, які надають ароматам контрастне звучання.

Blue Cedrat

Blue Cedrat — свіжий і чистий, деревно-пряний, легкий і освіжаючий аромат. Blue Cedrat — це чудовий ароматний букет, наповнений неповторним шармом і яскравим темпераментом.
Унісекс-аромат Blue Cedrat від Comme des Gar ç ons побудований на свіжих і прохолодних акордах. Композиція відкривається цитрусовими відтінками, які немов річний соковитий коктейль приносять цілющу відчуття природної чистоти і піднімають настрій. Аромат Blue Cedrat переливається і іскриться, розкривається незвичайними і несподіваними нотками вірджінійского кедра, металевої троянди, які посилені пікантно-гірким акордом хініну.

Blue Encens

Blue Encens – східно-пряний, що переливається, контрастний і дивно живий аромат. Blue Encens — це ода містичного, трохи димному, пряно-прохолодного аромату ладану. У ароматної композиції Blue Encens ноту ладану витончено доповнюють і оригінально обіграють трав'яні відтінки гіркого полину, прохолодний акорд індійського кардамону, надзвичайно теплі нотки кориці і амбри, а також підбадьорливий акорд чорного перцю.

Гармонійне і унікальне, виразне і незабутнє парфумерне творіння Blue Encens від Comme des Garcons ідеально стильним, молодим дівчатам і юнакам. Ароматна композиція Blue Encens в спекотні літні дні огорне прохолодою і свіжістю, які піднімуть настрій і зарядять нескінченною енергією.

Blue Santal

Blue Santal – східно-деревний, яскравий, захоплюючий, виразний, пікантно-пряний аромат, відразу ж привертає своєю неординарністю, особливим магнетизмом і природною красою. Аромат Blue Santal від Comme des Garcons ідеально підійде неординарним особистостям, які віддають перевагу найвиразнішим, незвичайним, таким, що запам'ятовується композиціям. Парфумерне творіння Blue Santal — це ненав'язливий, але важливий завершальний штрих в образі бездоганно елегантною особистості.

Ароматний букет Blue Santal полонить холодним, крижаним поєднанням акордів австралійського сандалового дерева з теплими нотами сосни, блакитного перцю і кислих ялівцевих ягід.
З колекцією ароматів Blue Invasion від Comme des Gar ç ons Ви зможете відчути протиріччя контрастних акордів і зануритися в фантастичну синю глибину!

Автором інсталяції на честь ароматів Blue Invasion став художник Thomas Pausch (Томас Пауш). Щоб продемонструвати флакони Blue Invasion він вирішив використовувати габіони (величезні сталеві клітини для ландшафтного дизайну). Томас заповнив клітини флаконами Blue Invasion, немов камінням, в результаті чого ніхто не зміг пройти мимо, не звернувши уваги на неординарну композицію.

Ароматні творіння Blue Invasion від Comme des Gar ç ons доступні у флаконах об'ємом 100 мл в концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua