Новинка 2014: Lash Temptation - літня колекція для спокусливих вій від Make up Factory (Мейк-ап Фекторі)


Німецька торгова марка професійної косметики Make up Factory (Мейк-ап Фекторі) до літа 2014 презентувала нову колекцію Lash Temptation, яка представлена ​​чотирма новими тушами для неймовірно спокусливих вій.

Make up Factory на створення нової колекції надихнули енергетика і пристрасна експресія танцівниць іспанського феєричного танцю фламенко. Туші колекції Lash Temptation зроблять Ваші вії довгими, підкрученими і об'ємними. Інноваційні форми пензликів і високоякісні інгредієнти, схвалені дерматологами, гарантують, що кожна представниця прекрасної статі зможе підібрати туш, яка ідеально підійде саме її віям і доповнить її образ.

В літню колекцію Lash Temptation від Make up Factory увійшли:

1. Spectacular Curves Mascara — підкручують туш для вій, яка приголомшливо завиває, неймовірно подовжує і ідеально розділяє вії. Пензлик туші Spectacular Curves має конусоподібну форму, яка піднімає і прекрасно завиває вії. Щетинки на пензлику мають різну довжину, що сприяє ідеальному дофарбування навіть найкоротших вій. Розташовані в три ряди щетинки ідеально поділяють вії і перешкоджають появі грудок!

Spectacular Curves — стійка туш, яка не обсипається. До складу даної туші не входять аромати і парабени. Туш Spectacular Curves підходить для жінок, які використовують контактні лінзи, а також для чутливих очей.

2. Lash Maximizer Mascara — подовжує і додає об'єм туш. Пензлик даної туші має величезну кількість щетинок, що дозволяють ідеально фарбувати вії. Кожна щетина на кінці має опуклість, що сприяє набагато кращому поглинанню текстури туші і її рівномірному нанесенню. Туш Lash Maximizer ідеально забарвлює абсолютно кожну вію і робить її товщі! До того ж, на кінчику пензлика є маленький наконечник, який забарвить навіть самі малесенькі вії внутрішніх куточків очей.

Формула туші Lash Maximizer заснована на гармонійному поєднанні восків, які піклуються про віях і надають їм неймовірний обсяг. Туш Lash Maximizer не містить парабенів і ароматів. Безпечна для чутливих очей і для тих, хто користується контактними лінзами.

3. Dream Eyes Mascara — подовжує і товщають вії туш, що надає очам томний погляд. Туш Dream Eyes створює надзвичайно спокусливий ефект накладних, лялькових вій. Туш Dream Eyes від Make up Factory настільки піднімає вії, що створюється неймовірний і приголомшливий ефект величезних очей. Конусоподібна форма пензлик дозволяє фарбувати навіть дуже короткі вії у внутрішніх куточках очей і підкреслювати зовнішні куточки очей.

Формула туші Dream Eyes заснована на особливому поєднанні восків, які надають приголомшливий обсяг віям і роблять їх ляльковими. Оскільки туш Dream Eyes не містить парабенів і ароматів, то її можна використовувати для чутливих очей і тим, хто носить контактні лінзи.

4. Lash Explosion — туш для неймовірного обсягу вій, яка допоможе створити ефектний драматичний образ. Між щетинками пензлика розташовані резервуари, що забезпечують оптимальний розподіл самої туші для створення яскравого образу. Щіточка має конічну форму, що сприяє фарбуванню навіть найменших війок внутрішніх куточків очей, в результаті чого вії стають більш щільними і об'ємними, прекрасно розділеними і завитими. Туш Lash Explosion тримається до 10 годин. Вона не містить ароматів і парабенів.

Туші літньої колекції Lash Temptation від Make up Factory зроблять Ваші вії неймовірно спокусливими!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua