Ароматний дует So Dupont - ода мистецтву спокушання від S.T. Dupont (С.Т. Дюпонт)

У 2014 році легендарний торговий дім S.T. Dupont (С.Т. Дюпонт) порадував своїх шанувальників численними новинками, серед яких і парфумерний дует — жіночий аромат So Dupont Pour Femme та чоловічий аромат So Dupont Pour Homme.

Новинки для Нього і для Неї від S.T. Dupont — це ода мистецтву спокушання!

So Dupont — чарівні і привабливі, делікатні і вишукані ароматні композиції, що розповідають оточуючим історію життя своїх володарів.

Елегантна парочка, втікши з приватної вечірки, приймає рішення провести разом кілька чарівних миттєвостей в сплячому Парижі. Вони гуляють паризькими вулицями, тримаючи один одного за руки. Ніч належить тільки їм двох. Закохана парочка насолоджується неповторним видом дрімає Сени. Час для них зупинився ...

So Dupont для Неї

So Dupont Pour Femme – це спокусливий квітково-деревний аромат з легкими мускусними і фруктовими відтінками.

Жіноча ароматна композиція So Dupont відкривається романтичним поєднанням характерного яскравого нот ожини, гіацинта і жіночною свіжості іланг-ілангу, які доповнюють соковиті, тендітні і ясні ноти груші, створюють відчуття моментального задоволення.

Ароматне серце So Dupont Pour Femme іскриться жіночним букетом з солодких і ніжних ванільних акордів магнолії, повітряних ноток конвалії і неповторного півонії, які створюють дивовижний контраст.

Завершує ароматний образ So Dupont Pour Femme елегантна базова нота жасмину, яка огортає композицію своїм насиченим звучанням. З жасмином контрастують ноти сандалу, кедра і пачулі, переплетені з акордом амброксід і мускусу, які надають аромату чуттєву м'якість, приголомшливо зливається з природним ароматом шкіри.

So Dupont для Нього

So Dupont Pour Homme — свіжий деревний аромат з пряними відтінками, який призначений для впевненого в собі, вишуканого чоловіка з природною елегантністю.

Чоловічий аромат So Dupont відкривається в верхніх нотах свіжим акордом свіжим рожевого перцю, переплетеним з цитрусовим коктейлем з бергамота і флоридського грейпфрута.

Ароматне серце So Dupont Pour Homme пахне іскристої свіжістю м'яти і яблука, а також сухими нотами кедра, які надають композиції дивно сучасне звучання.

База чоловічого аромату So Dupont складається з теплих нот бобів тонка і ванільного акорду, які підкреслює сильне звучання чуттєвих деревних нот лімбанола і сандалу. Таке вишукане поєднання базових нот залишає мужній, спокусливий шлейф.

Ароматний дует So Dupont виконаний у вишуканому, культовому дизайні. Флакони ароматів So Dupont відображають тонкість і вишуканість торгової марки S.T. Dupont. Елегантний флакон жіночої версії So Dupont підкреслюють гармонійні вигини і граціозна атласна стрічка.

На флаконах і ковпачках So Dupont викарбувано культова підпис бренду — буква D.

Аромати для Нього і для Неї So Dupont поміщені в чисту, розкішну і сучасну зовнішню упаковку. Упаковка жіночого видання So Dupont виконана у витонченому рожевому кольорі, упаковка чоловічого видання So Dupont – в глянсовому сріблясто-чорному кольорі.

Аромат So Dupont Pour Femme від S.T. Dupont представлений у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Parfum (Парфумована вода).

Аромат So Dupont Pour Homme від S.T. Dupont доступний у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua