Містичний макіяж на Хеллоуїн 2014

Наближається один з найпохмуріших і містичних свят – Helloween (Хеллоуїн). Багато хто захоче трошки відволіктися і повеселитися на тематичну вечірку або корпоративі. Щоб на Хеллоуїн мати ефектний і неординарний вид, зловісного наряду буде мало. Завершити містичний образ допоможе страхітливий макіяж.

Найпопулярнішими персонажами для наслідування на Хеллоуїн є похмурі відьми, кровожерливі вампіри і моторошні зомбі. Однак, в 2014 році найбільш затребуваною на містичної вечірці буде Малефісент — головна героїня фільму Maleficent, роль якої виконала неповторна Angelina Jolie (Анджеліна Джолі).

Для створення макіяжу на Хеллоуїн 2014 Вам знадобляться похмурі і агресивні темні відтінки декоративної косметики, які символізують кров, смерть, вогонь і порожнечу. Кращими помічниками в створенні страхітливого макіяжу стануть чорний, синій, зелений і бордовий олівець для очей, насичено-червоний і коричневий олівець для губ, темно-вишнева і яскраво-червона губна помада, а також тональний крем і пудра найсвітліших відтінків.

Незамінними атрибутами в макіяжі на Хеллоуїн повинні бути насичені червоні, чорні, темно-сині, болотно-зелені смоки-айз з павутини, патьоками і іншими містичними малюнками. Обов'язково для похмурого макіяжу потрібно вибілити до неприродної блідості шкіру обличчя, намалювати фантастичні чорні стрілки і зробити криваві, сині або чорні губи. Також можна намалювати на щоках кістки і черепа.

Якщо ж Ви не хочете виглядати похмуро, страшно і огидно на Хеллоуїн, то можете просто зробити вечірній макіяж, використовуючи насичені чорні, коричневі і червоні кольори декоративної косметики під тематичний наряд.

Для створення містичного макіяжу на Хеллоуїн використовуйте тільки якісну декоративну косметику, яку Ви можете вибрати в нашому інтернет-магазині КОСМОХІТ.

Чи не рекомендуємо використовувати різноманітні фарби, які мають зовсім інше призначення і не схвалені дерматологами. Фарби можуть завдати чималої серйозної шкоди вашій зовнішності — може з'явитися алергічна реакція і інші проблеми, для усунення наслідків яких знадобиться чимало часу і коштів. Гелловіну вечірки триває одну ніч, а Ваша шкіра, Ваше обличчя залишаться з вами на все життя.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua