Toy - новий мі-мі-Мішн аромат від Moschino (Москіно)

Креативний директор італійського модного будинку Moschino (Москіно), дизайнер Jeremy Scott (Джеремі Скотт), ніколи не приховував своєї любові до іграшок. Навіть його весняно-літня колекція 2015 присвячена одному із знаменитих символів американської культури — білявою ляльці Barbie. Так днями модний дизайнер презентував свій перший ароматне творіння для будинку Moschino — ми-ми-Мішн парфум Toy, який ідеально підкреслить екстравагантний образ.

Toy — квітково-деревний, легкий, цитрусовий унісекс-аромат, композиція якого розкривається в верхніх нотах свіжими акордами бергамота і мандарин, які доповнюють чудові нотки кардамону і ягоди ялівцю.

Ароматне серце Moschino Toy пахне квітковими нотами зачаровує лаванда і пудровим акордами фіалка, які відтіняє нотки пелюсток глоду.

База ароматного творіння Toy представлена ​​деревними нотами моху, сандалу і кедра, які обволікає теплий акорд ванілі.

Найбільше в новій туалетній воді Toy від Moschino дивує її оформлення. Ароматне творіння Toy укладено в оригінальну упаковку, яка виконана у вигляді плюшевого ведмедика. Кумедний ведмедик одягнений у футболку з написом This is not a Moschino toy (Це не іграшка Moschino).

Флакон з парфумом Toy знаходиться всередині іграшкового ведмедика. Щоб скористатися ароматної б'юті-новинкою, потрібно підняти м'яку голову ведмедика.

Дизайн флакон Moschino Toy розроблений в честь легендарного сукні з дивним коміром у вигляді плюшевих ведмежат, яке було створено Франко Москіно для колекції осінь-зима 1988-89. Джеремі Скотт хотів щоб упаковка Toy відповідала цій ідеї.

Обличчям рекламної кампанії нової ароматної композиції Moschino Toy стала бразильська топ-модель Isabella Fontana (Ізабелі Фонтана). Чуттєва красуня позує в чорному обтягуючому плаття з декольте, яке обрамлене гірляндою з плюшевих ведмедиків.

На рекламних постерах гранично сувора Ізабель хижо стискає в руках м'якого ведмедика, демонструючи, як потрібно користуватися новим ароматом.

Автором рекламних фото став відомий фотограф Steven Meisel (Стівен Мейзел).

Ми-ми-Мішн ароматне творіння Toy від Moschino представлено у флаконах обєм 50 мл в концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua