5 секретів красивих спокусливих губ


Більшість представників сильної статі в першу чергу звертають свою увагу на губи жінки, а це значить, що вони повинні бути привабливими, ніжними, чуттєвими і виразними. Губи повинні безмовно притягувати погляди чоловіків, гіпнотизуючи їх.

Проте, на жаль, дуже часто зустрічаються дівчата, які абсолютно не вміють користуватися таким потужним зброєю, або ж навпаки, відлякують чоловіків надто яскравою бойової забарвленням. Насправді, нафарбувати свої губи спокусливо дуже просто. Для цього просто потрібно знати кілька секретів.

Секрет 1. Ніжний невимушений колір

Візажисти-професіонали рекомендують використовувати в макіяжі губ ніжні природні відтінки помади і блиску – бежевий, пастельний, рожевий. З рожевим відтінком буває досить складно, проте в цьому випадку існує маленький секретик: підбирайте відтінок рожевого такий же, як і колір ясен. Лише так рожева помада або блиск виглядатиме по-особливому спокусливо і виграшно.

Секрет 2. Чарівний блиск

Якщо на ваших губах блиск довго не затримується, то це зовсім не проблема. Для того щоб закріпити блиск, слід придбати м'який олівець для губ нейтральних відтінків і з його допомогою підкреслити контур губ. Це потрібно робіть безпосередньо перед нанесенням блиску. Але спочатку контурний олівець розітріть в долонях для того, щоб його грифель трошки розігрівся. Після таких маніпуляцій лінія на губах вийде чіткої і одночасно легкою.

Найвигідніший відтінок блиску – це золотистий, так як він може наситити колір губної помади, зробити його захопливим і додати шику.

Секрет 3. Надзвичайна стійкість

Для того щоб спокусливий мейк-ап протримався на губах якомога довше, потрібно на самому початку макіяж а нанести на губи трохи тонального крему. Тональний засіб потрібно легенько розтушувати за допомогою тонкої і м'якого пензлика, роблячи руху від центру і до куточків. Кращим помічником в цьому Вам стане соболина пензлик Bed Head Chick Lip Brush від Tigi (Англія).

Також надзвичайно еротично на губах буде виглядати пудра світло-рожевого відтінку. Її потрібно наносити вже на шар губної помади.

Секрет 4. Звабливий вид

В кінці макіяжу акуратно промокніть губи ніжною серветкою, таки чином Ви заберете надлишок косметики. Ваші губки стануть природними і привабливими на вигляд, а їх макіяж чудово збережеться.

Секрет 5. Якісні засоби для мейк-апу губ

Для створення спокусливого макіяжу губ використовуйте тільки якісні помади, блиски для губ, контурні олівці від перевірених всесвітньо відомих брендів, наприклад, BeYu (Німеччина) , Nouba (Італія), Peggy Sage (Франція), Poetea (Франція), Smashbox (США), Tigi (Англія) або Yllozure (Франція).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua