Манікюр і гороскоп


Астрологи вже давно виявили зв'язок між зодіакальним знаком і доглядом за нігтями. Про цей взаємозв'язок ми і розповімо Вам в даній статті. Прочитавши свій манікюрний гороскоп, Ви зможете з легкістю вибрати колір лаку для нігтів і день тижня, в який благоприятней всього робити собі манікюр.

Овни є експериментаторами, вони віддають перевагу оригінальним варіантами манікюру. Овнам найкраще підходять лаки для нігтів яскравих вогненних квітів: червоного, золотого, малинового. Сприятливий день для манікюру – вівторок.

Тельцям для створення манікюру бажано використовувати лаки пастельних світлих відтінків, а також бузковий, блакитний, лимонний, зелений і блідо-жовтий лак. Кращим днем ​​тижня для створення манікюру є п'ятниця.

Близнюки віддають перевагу манікюру з фантазією. жінкам, народженим під цим знаком, рекомендується використовувати фіолетовий, сірий, блідо-жовтий і оранжевий лаки для нігтів. Сприятливим днем ​​для манікюру є середовище.

Раки люблять робити манікюр самостійно. Їм підходять лаки для нігтів сріблястого, світло-лілового, світло-оранжевого, білого кольорів. Найкращий день для створення манікюру – понеділок.

Леви надають манікюру надзвичайно велике значення. Для створення манікюру їм краще испльзовать яскраві кольори лаків: пурпурний, червоний, жовтий і оранжевий. Левам манікюрний салон краще відвідувати в неділю.

Діви завжди мають абсолютно бездоганний манікюр. Вони віддають перевагу перламутровим лакам білого, зеленого і світло-блакитного кольору. Дівам манікюр краще робити по середах.

Ваги є романтиками. У створенні манікюру їм найкраще використовувати такі кольори лаків для нігтів: синій, блакитний, бірюзовий, а також всі пастельні. Відвідувати манікюрний салон бажано в п'ятницю.

Скорпіони – пристрасні особистості, тому їм найкраще підходять криваво-червоні і багряні лаки для нігтів. А планувати створення манікюру скорпіонам рекомендується на вівторок.

Стрільці дуже недбалі в догляді за собою, і манікюр не є винятком. Однак якщо Стрільці все-таки зважаться систематично робити манікюр, то кращий для них день – четвер. Жінкам цього зодіакального знака підходять дуже яскраві лаки для нігтів: зелений і синій, фіолетовий і червоний.

Козероги по життю консерватори, це відноситься і до вибору кольору лаку для нігтів. Козероги віддають перевагу темним кольорам, таким як попелясто-сірий, синій і чорний. Для створення манікюру їм ідеально підійде субота.

Водолії мають два сприятливих дня для манікюру: середа і субота. А кольори лаків, які підходять для створення манікюру, схожі на відтінки води: синій, ультрамарин і аналогічні. Водоліям нігті можна прикрасити смужками.

Риби пріімущественно м'які і ніжні, проте, кольору лаків для манікюру підбирають не самі спокійні: фіолетовий, ліловий і колір морської хвилі. Рібам рекомендується присвячувати четвер для створення манікюру.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua