Манікюр

  • Статті по темі:Манікюр
  • Всі
  • Для чоловіків
  • Домашній текстиль
  • Манікюр
  • Парфуми
  • Догляд за волоссям
  • Догляд за тілом
  • Догляд за обличчям
  • Макіяж
Косметика для рук OPI15 грудня 2021Косметика для рук OPIПрофесійний манікюр у домашніх умовах – не так складно, як здається на перший погляд. Окрім навичок роботи з інструментами та матеріалами для декоративного покриття, потрібні самі матеріали. Серед матеріалів та інструментів для манікюру, з якими працюють і професіонали, та любителі слід розглянути продукцію компанії OPI.
Косий манікюр - новий тренд в нейл-арті25 листопада 2019Косий манікюр - новий тренд в нейл-артіЩорічно в манікюрі з'являються все нові і нові тренди. Цієї осені порадувала нас нова модна тенденція - косий манікюр. Всього через три години після того, як майстер манікюру Park Eunkyung виклала в соцмережі добірку дизайну нігтів з косим зрізом, він стрімко поширився по всьому світу і став новим модним віянням. На косий манікюр погодиться не кожна представниця прекрасної статі, навіть незважаючи на модну тенденцію. Але найвідважніші модниці наважаться.
Hans Kniebes Solingen (Ганс Кнібез Золінген) - високоякісні манікюрні інструменти з Німеччини20 листопада 2019Hans Kniebes Solingen (Ганс Кнібез Золінген) - високоякісні манікюрні інструменти з НімеччиниКомпанія Hans Kniebes Solingen (Ганс Кнібез Золінген) була заснована в 1926 році Гансом Кнібезом в німецькому місті Золінген, який спеціалізувався на високоякісних інструментах по догляду за нігтями. Згодом популярність компанії виросла за межі Німеччини, оскільки з кожним днем ​​з'являлося все більше і більше споживачів, які оцінили високу якість манікюрних інструментів.
В'язаний манікюр - затишок і тепло на Ваших нігтях18 листопада 2019В'язаний манікюр - затишок і тепло на Ваших нігтяхКожній з нас в зимові холодні дні так хочеться затишку і тепла. Дівчата вкладають всю душу в створення навколо себе комфортної, розслабляючої атмосфери в стилі хюгге, а ввечері приймають теплу ванну з ароматними свічками і читають улюблену книгу, попутно гріючись трав'яним чаєм. У такій ідеальній заспокійливій ​​атмосфері не вистачає лише великого плетеного светра оверсайз і в'язаного манікюру на нігтиках.
Манікюр власними руками: особливості та техніка процедури22 cічня 2018Манікюр власними руками: особливості та техніка процедуриІдеальні доглянуті нігті - мрія кожної люблячої себе дівчата. Одні жінки вважають за краще ходити в манікюрний салон, а інші намагаються зробити манікюр самостійно вдома. Так чи інакше, не всі дами знають, як самим виконати таку процедуру, щоб нігті залишилися здоровими і привабливими. Питання правильного домашнього манікюру актуальний і на сьогоднішній день.
Чоловічий манікюр: види і особливості5 вересня 2017Чоловічий манікюр: види і особливостіКрасиві і доглянуті руки і нігті - привілей не тільки жінок, а й чоловіків. У більшості випадків манікюр для чоловіка відіграє іміджеву роль - доглянуті руки - це показник успіху. Існує фізіологічні і психічні фактори, які впливають на відміну чоловічого манікюру від жіночого.
10 порад для безпечного манікюру13 травня 201710 порад для безпечного манікюруЗ кожним роком все більше і більше в ЗМІ передають про інфекції, занесених при неякісному манікюрі. Це можуть бути легко виліковні захворювання або такі як Гепатит. Від одного цього слова вже з'являється тремтіння в тілі, а головне, здивування, як така хвороба може з'явитися через звичайного манікюру. Щоб не випробовувати долю навмання, рекомендуємо до перегляду дану статтю, в ній представлені 10 найбільш поширених рад безпечного манікюру, які допоможуть вам уникнути небезпеки в майбутньому.
Як вибрати манікюрний набір? Секрети і нюанси підбору11 жовтня 2016Як вибрати манікюрний набір? Секрети і нюанси підборуКрасиві і доглянуті руки - це не розкіш, а обов'язок кожної людини, причому і чоловіків, і женщін.Посещаете ви салони краси? Або ви віддаєте перевагу робити манікюр в домашніх умовах? А може, ви є майстром, і догляд за нігтями - це ваша безпосередня робота? У будь-якому випадку вам необхідно правильно підібрати манікюрний набір, адже саме від нього залежить результат ваших зусиль.
Топ-5 манікюрних наборів28 вересня 2016Топ-5 манікюрних наборів
Як зробити манікюр будинку. Покрокова інструкція24 вересня 2016Як зробити манікюр будинку. Покрокова інструкціяНі для кого не секрет, що руки - це показник доглянутості та акуратності жінки. Але така послуга коштує зараз чималих грошей. Як можна заощадити на манікюрі, докладно розповідається в цій статті. Що для всього цього знадобиться? Крем для рук, ванночка з максимально теплою водою, рушник, масло для кутикули і, власне, самі інструменти: пилка для нігтів, сусід, кусачки або манікюрні ножиці.
Рожевий манікюр - жіночна класика30 липня 2016Рожевий манікюр - жіночна класикаРожевий манікюр - це вічна класика, яка підкреслює жіночність і романтичність кожної дівчини. Рожевий колір дуже гармонійно виглядає на нігтях, надає їм доглянутий і акуратний вигляд.
Манікюр будинку: основні моменти28 липня 2016Манікюр будинку: основні моментиІноді, у жінки відсутня час для походу в салон, щоб зробити манікюр. Але виглядати руки повинні бути акуратними, красивими. Як же бути в цьому випадку? Не варто засмучуватися, тому що самостійно можливо зробити манікюр не гірше, ніж в салоні.
Манікюрний інструмент: зберігання і догляд20 листопада 2015Манікюрний інструмент: зберігання і доглядХороший якісний інструмент - справжній скарб для майстра. І кожен майстер своєї справи дорожить інструментом, дбайливо доглядає за ним, береже. Але чи знають ви, як правильно доглядати за всією цією пишністю? Факти з інтернету, поради подруг і колег, настанови викладачів на курсах підвищення майстерності не завжди коректні, але ж в результаті страждає саме наші ножиці і кусачки. Ми не претендуємо на істину в останній інстанції, але все ж дозволимо собі кілька рекомендацій щодо правильного поводження з манікюрним інструментом.
Як правильно стерилізувати і дезінфеціровать інструменти для манікюру20 листопада 2015Як правильно стерилізувати і дезінфеціровать інструменти для манікюруНавіть якщо ви є одноосібною власницею і користувачем своїх манікюрних інструментів, все одно коли-небудь постане питання про те, як правильно обробляти всі ці ножиці і кусачки. А якщо ви майстер манікюру ... Хм, якщо ви майстер, то ви це знаєте все самі, інакше як би ви отримали сертифікат і дозвіл працювати? Адже, отримуючи сертифікат, майстри обов'язково дають урочисту обіцянку ретельно дезінфікувати свій інструмент. Практично клятва Гіппократа, яка, як відомо, свідчить «Не нашкодь!». У будь-якому випадку, наша стаття про те, що доводиться витримувати бідним ножицями в процесі їхнього буття.
Зміцнення нігтів і догляд за ними в домашніх умовах28 вересня 2015Зміцнення нігтів і догляд за ними в домашніх умовахРуки дівчини завжди повинні бути доглянутими і красивими, адже не тільки на обличчя і фігуру навколишні звертають увагу. Як би не був несправедливий факт того, що перше враження справляють зовнішністю, він є сучасною реальністю. Виявляється, що на руки новий знайомий завжди звертає увагу. Дівчина повинна бути жіночною і красивою в усьому. Красиві і доглянуті кисті рук, ніжна і здорова шкіра додадуть шарму і привабливості будь-якій дівчині.
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua