Новий б'юті-тренд: СС-крем


Ледве переживши BB-революцію, індустрія краси потрапила в епіцентр вже нового ажіотажу – CC-кремів. Компанії-виробники нових інноваційних косметичних продуктів з приставкою СС пояснюють, що звичний BB-крем пережив ребрендинг: він став засобом нової формації . На цей раз абревіатура означає вже не абстрактне, а цілком конкретна дія – Complete Correction Cream (крем для ідеальної корекції) або Color Control Cream (крем для контролю кольору).

Таким чином, залишаючись за форматом майже тим же BB-кремом, СС-крем стає ще більш універсальним і прогресивним, таким all-in-one засобом, в якому зібрано воєдино все те, що лише тільки може знадобитися шкірі. Звичайно ж, основний акцент, зроблений на догляд, а вже потім – маскує ефект: усунення видимих недоліків. CC-крем абсолютно непомітний на шкірі, він невидимий, ледве помітний, але при цьому живить, зволожує і захищає від сонця.

В СС-кремах популярна формула стала ще більш досконалою і легкої, що дозволяє максимально комфортно наносити засіб на шкіру. У ноу-хау формули стали потужнішими – освітлення, зволоження і ефект злиття з відтінком шкіри без ефекту маски досягається завдяки модернізації пігментів, таким стає дійсно революційними.

У чому ж головна відмінність СС-крему від ВВ-крему? Виявляється, що ВВ-креми, при всьому своєму різноманітті, породили нарікання при нанесенні, тому що для комбінованої і жирної шкіри вони виявилися надто щільними. Тому компанії-виробники в СС-кремі вирішили поліпшити текстуру, зробити її більш легкою. Так пігменти класичного СС-крему тепер підлаштовуються під будь-який відтінок і тип шкіри, надаючи матовість.

СС-крему за своєю функціональністю схожі на BB-креми – вони також зволожують шкіру, захищають від сонця, зменшують почервоніння, маскують недоліки. Однак головна відмінність – це більш досконала текстура і система вирівнювання кольору. Також СС-крем вже своєю назвою відправляє до вітаміну С, який так необхідний для підтримки молодості шкіри. також до складу СС-кремів входить ударна доза вітаміну Е – природного антиоксиданту, який захищає шкіру від передчасного старіння. Доповнюють унікальну формулу нового засобу мінерали, екстракти рослин і гіалуронова кислота.

Першим CC-кремом став Moisture Surge CC Cream SPF 30 від Clinique. Він став справжнім проривом на косметичному ринку. Майже одночасно свій перший СС-крем презентував модний будинок Chanel. Новинки переконливо довели, що СС-креми від BB-кремів відрізняються кращою корекцією тону особи, оскільки в їх складі більше кольорових частинок, ніж зволожуючого крему.

СС-крем – засіб, яке ідеально коректує і вирівнює колір шкіри обличчя, а також захищає від сонячних променів. Проте, про всяк випадок краще все-таки обзавестися засобами для додаткового догляду.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua