Новорічний манікюр 2014


Залишилися лічені дні до настання одного з найулюбленіших свят – Нового року. Всі знають, що як Новий рік зустрінеш, так його потім і проведеш. Новорічна ніч – це ніч чарівництва, перехід в нове життя. Саме тому рекомендуємо зустріти це свято у всеозброєнні – в чудовому вечірній сукні, з шикарною зачіскою, красивим мейк-апом і ефектним манікюром. Саме про новорічному манікюрі 2014 сьогодні ми розповімо Вам в цій статті.

Наступаючий Новий 2014 рік – це рік Синьої Коні, яку в новорічну ніч потрібно задобрити своїм зовнішнім виглядом, щоб успіх і удача супроводжували цілий рік у всіх починаннях. Пам'ятайте, що новорічний дизайн нігтів 2014 повинен гармоніювати не тільки з нарядом, а й нести символіку і енергетику майбутнього року.

Класичний манікюр – досконалість і простота

Якщо Ви бажаєте зробити на Новий рік класичний манікюр, то він повинен бути синього кольору, оскільки правити балом буде Синя Кінь. Однак, королева новорічного балу вітає і кілька інших квітів – бірюзовий, зелений, фіолетовий і сірий.

Синьої конячка сподобатися і французький манікюр, але посмішка при цьому обов'язково повинна бути виконана її улюбленими квітами лаку. Також нігтики можна прикрасити бісером, фольгою, всілякими наклейками або ж новорічними фігурками – сніжинками, сніговиками або ялинками. Такий манікюр, в поєднанні з іскристим вечірньою сукнею, зробить Ваш новорічний образ самим яскравим і незабутнім на святковій вечірці.

Металевий манікюр

Металевий дизайн нігтів також буде актуальний на Новий рік 2014. Найбільш модні металеві відтінки – це золотий, бронзовий, срібний або хром. Ці відтінки були на вершині популярності весь рік, що минає і не збираються здавати своїх позицій в святкову ніч.

Манікюр з ефектом градієнту

На Новий рік не менше святково буде виглядати і манікюр з ефектом градієнту – плавним переходом від одного блискучого кольору до іншого. Молодим дівчатам рекомендується використовувати поєднання яскравих і соковитих відтінків лаку, а старшим жінкам – більш спокійні відтінки.

Строгий лаконічний дизайн нігтів

Синя Кінь сприймає і такий манікюр. Ті жінки, які навіть для вечірок роблять дизайн нігтів в пастельних відтінках, в новорічну ніч 2014 можуть сміливо урізноманітнити його стразами, блискітками, намистинами або розписом під гжель.

Кричуща готика на нігтики

Неординарні представниці прекрасної статі можуть сміливо робити готичний манікюр, він також буде актуальний в новорічну ніч 2014. Однак необхідно пам'ятати про один невеликий нюанс – промальовувати світлі діагоналі, які створять свято на нігтики ексцентричних особистостей. Також готичний стиль можна пом'якшити контрастними малюнками і яскравими прикрасами – кільцями або браслетами.

Тематичний манікюр 2014

По-справжньому привернути до себе і задобрити господарку майбутнього року Синю Кінь можна тематичним манікюром. Рекомендуємо створити дизайн нігтів з зображенням коней, дзвіночків, підков, стрічок та інших атрибутів конячки. Малюнки можна робити самостійно за допомогою манікюрною пензлика, але можна придбати спеціальні тематичні наклейки для нігтів.

Для створення неповторного манікюру на Новий Росія Рік 2014 Вам знадобляться високоякісні лаки для нігтів. Рекомендуємо використовувати продукцію всесвітньо відомих брендів, таких як Nouba (Італія), Peggy Sage (Франція), Dessange (Франція), Deborah (Італія ), Nee Make Up (Італія), Trind (Нідерланди ).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua